Arxiu de l'autor: biblioteca

Èxit de la Supernit a la Biblioteca de Ripollet

Aquest passat divendres 25 de maig entre les 20.00 i les 21.00 hores, gairebé una quarantena de súpers s’han reunit a la Biblioteca de Ripollet amb l’objectiu d’alliberar la Nenúfar i la Matoll, les elfes de la família del Super3, de la Superbiblioteca on el malvat Sr. Pla les havia deixat tancades.

Després d’una hora investigant per la biblioteca, cercant dins de llibres, resolent enigmes, i  treballant en equip, els súpers han aconseguit esbrinar els dos darrers números que es necessitaven per obrir el cadenat de la Superbiblioteca, i així poder salvar a les elfes.

La Supernit ha estat una activitat organitzada per El Super3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per promoure la lectura entre el públic infantil. S’ha celebrat a més de 274 biblioteques públiques plenes, i prop de 15.000 súpers i les seves famílies han assistit a aquesta acció de territori i participació.

L’hora del conte d’avui, cancel·lada

L’hora del conte que s’havia de fer avui, 23 de maig, ha quedat cancel·lada i es farà el 20 de juny a les 17.30 h.

Hora del conte

A l’aventuraaaaa!!!

Una hora del conte molt divertida amb les aventures com a denominador comú. Tot plegat amb una bona dosis de participació, imaginació i sentit de l’humor.

A càrrec de Clara Gavaldà. Per a infants a partir de 4 anys.

Ripolletres, aquest Maig “13 mesos per somiar” d’Alejandro Martín

Alejandro Martín es va animar a escriure un blog arrel de contraure una malaltia. Aquest projecte per compartir la seva experiència va rebre 1.500 visites. I de tant escriure sobre superació va voler demostrar-ho apuntant-se a una marató. Del blog el projecte va passar a llibre, els 13 mesos que pasa des de que comença el blog fins que acaba una marató.

Per si vols donar un cop d’ull el seu blog és: https://alejandroma.com/

El proper dilluns 21 de maig a les 19h l’Alejandro Martín visitarà la Biblioteca de Ripollet per fer-nos la presentació del llibre. Ja t’ho has apuntat a l’agenda?

La importància de ser Frank

Dimarts 15 de maig, a les 18.30h.

Club de lectura Llegir el teatre

La importància de ser Frank, d’Òscar Wilde

La gloriosa trajectòria d’Oscar Wilde va quedar arruïnada sobtadament amb la condemna a dos anys de presó que l’acusava d’indecència per la seva vida privada, només tres mesos després d’haver estrenat aquesta comèdia.

A càrrec de Mònica López, d’Amics del Teatre. Places limitades. Cal inscripció prèvia.