Arxiu de l'autor: Biblioteca

La biblioteca s’hi suma a la Festa Major

festamajor2017

Com no podia ser d’una altra manera la Biblioteca ens hi sumem a la Festa Major. Per això ens trobareu a l’ “Espai del petit lector” a la plaça Pere Quart amb un munt de propostes:

Decora la festa. 25/08/2017 de 18 a 21h
Taller de banderoles que decoraran la carpa de la biblioteca tots els dies de la Festa Major.

El “peix irisat” a càrrec d’Els contes d’en Momo
26/08/2017 a les 11:30h
Gràcies a les seves escates de mil colors El peix Irisat és l’animal més bonic de l’oceà. Tot i això, es troba sol, perquè els altres peixos no volen jugar amb ell.peixet

Micro obert de contacontes26/08/2017 de 12 a 14h
Tothom qui vulgui podrà acostar-se a la carpa a escoltar o a explicar contes.

Jocs i lletres
26/08/2017 de 12 a 14h
Veniu a gaudir d’un munt de llibres i jocs.

Taller de Punts de llibre
27/08/2017 de 10 a 14h
Taller de Punts de llibre de gegants, capgrossos i altres bestiari popular. Veniu a dissenyar els vostres punts de llibres especials per a la Festa Major.

Tamara Marín presenta “Haz que ocurra” a la biblioteca

Demà dijous 20 de juliol a les 19 h. a la Sala d’Actes serà la presentació a la biblioteca de la obra de Tamara MarínHaz que ocurra“, un novel·la que s’està convertint en la sensació d’aquest estiu, amb molt bones crítiques dels seus lectors, mira algunes opinions.
Així que si l’has llegit no et perdis l’oportunitat de conèixer a l’autora i poder fer-li aquelles preguntes que et ballen pel cap i si no l’has llegit aprofita per descobrir una lectura fresca i apassionant per aquest estiu que et farà gaudir fins a l’última línia.

200 anys de la mort de Jane Austen

El 18 de juliol de 1817 va morir l’escriptora Jane Austen i des de llavors la seva fama no ha parat de créixer. No paren d’aparèixer estudis sobre la seva vida i la seva obra. I aprofitant l’aniversari de la seva mort, la BBC ha publicat una notícia sobre els primers escrits de l’autora, de quan ella tenia entre 11 i 17 anys que són molt més atrevits que les seves obres posteriors. Si en voleu saber més podeu clicar a l’enllaç El lado más atrevido de Jane Austen, la autora de “Orgullo y Prejuicio”.

La biblioteca està a punt de tancar…

Recordeu que el divendres 21 de juliol és l’últim dia que estarà la biblioteca oberta i que el 24 de juliol ja estarem tancats per vacances fins el 16 d’agost. Així que si encara no has escollit la lectura per aquestes vacances, no has cercat les pel·lícules perfectes per les tardes d’agost, no t’has mirat les guies pel viatge que t’estàs preparant o no tens la banda sonora del teu estiu, corre cap a la biblioteca i emporta’t tot el que necessites per passar les millors vacances!