Arxiu de l'autor: Biblioteca

Club de lectura: Rebeca, de Daphe Du Maurier

 

Avui divendres el Club de lectura parlarà de Rebeca, de Daphe Du MaurierRebeca

Després d’enviduar, Maxim de Winter viatja a Montecarlo per oblidar el seu passat. Allà es casa amb una dona més jove que ell, i després de la lluna de mel, tornen a la mansió de camp dels Winter: Manderley. Tot és perfecte, fins que la memòria de la morta Rebecca fa efecte en el matrimoni. L’adaptació de la novel·la que Alfred Hitchcock va realitzar al cinema va donar fama a aquest relat de misteri i intrigues.

A càrrec d’Alícia Gil.

A la Sala d’Actes de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia.

Club de lectura: Llegir el teatre

Ricard III, de William Shakespeare.Llegir teatre
La tragèdia de Shakespeare al voltant de la figura de Ricardo III de York, explica l’ascensió imparable d’un ésser marginat a causa de les deformitats físiques, que amb el seu afany insaciable de poder arribarà a ocupar el tron d’Anglaterra. Finalment, s’acabarà trobant atrapat en el remolí dels seus propis buits, disposat a oferir tot el regne per un simple cavall que li permeti continuar la seva lluita.
Dimarts 25 d’abril, a les 18.30h.

A càrrec de Mònica López, d’Amics del Teatre.
A la Sala d’Actes de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia.

Salut = menja sa, dorm i mou-te

S’apropa el bon20170419_130244 temps i a la biblioteca volem que us trobeu bé tant física com mentalment i per aquest motiu us proposem una exposició amb tot de llibres que us poden ajudar a preparar-vos per a l’estiu. Podeu trobar llibres sobre aliments antioxidants o plens de receptes sanes o d’exercicis per posar-se en forma o per fer fora aquells pensaments negatius. Així arribareu a les vacances amb la màxima energia!

Hora del conte: Contes contats i cantats

Descobreix els desitjos que amaAlicia Molinaga la Lluna en aquestes històries fetes per ser contades i cantades. Aquesta és una sessió de paraules, música i moviment perquè els contes estan vius quan els posem veu i s’escapen per la punta de la llengua, dels dits i, fins i tot, per la planta dels peus. Dimecres 26 d’abril a les 17.30 h.
A càrrec d’Alicia Molina.
Per a infants a partir de 4 anys. A la Sala Infantil de la Biblioteca.

Dracs que treuen foc pels queixals

Drac foc

Els més petits de la casa tenim un taller ferotge aquest proper dissabte 22 d’abril. S’apropa Sant Jordi i el Drac és -sens dubte- un dels protagonistes d’aquesta festa. Però sabeu que hi ha molts tipus de dracs? A la biblioteca tenim un munt de llibres de dracs… llegirem, mirarem i explicarem contes de dracs i farem el nostre propi monstre que traurà foc pels queixals.

A càrrec de la Biblioteca, per a infants de 2 a 4 anys.

Apunteu-vos bé l’hora! a les 11’30h a la Sala Infantil de la Biblioteca i cal inscripció.

4a Revetlla de Sant Jordi

Torna un any més la Revetlla de Sant Jordi amb un recital de poesia i música d’Anselm Clavé i Miguel Hernández.
Amb la col·laboració de: Nits de Música, del grup de poesia del Centre de Formació per Adults Jaume Tuset i de la Societat Coral “El Vallès” de Ripollet.
Divendres 21 d’abril a les 20.00 h. a la Biblioteca.

Cartel 4a Revetlla Sant Jordi 2017