Nyam, nyam estrella. Hora del conte pels menuts

horaconte_sandrarossi

El proper dissabte 17 de desembre ens visita la contacontes Sandra Rossi i els més menuts no ens ho volem perdre! Així que apunteu-nos pares aviat que no ens ho volem perdre!

Ens sorprendrà amb l’Hora del conte: Nyam, nyam estrella: contes per preparar el Nadal, ben adients ara que s’apropen les dates festives!

Adreçat a infants fins a 4 anys.

Serà el dissabte 17 a les 11’30h a la sala d’actes de la Biblioteca. Cal inscripció

Contes reials en la nostra Hora del conte

El proper dimecres 14 de desembre a les 17’30h tindrem l’honor d’escoltar contes reials! Blai Senabre acompanyarà aquesta hora del conte per a infants a partir de 4 anys.

Allà en explicarà que hi ha reis de tota manera: poderosos, golafres, amb el nas vermell… i en els seus regnes hi passen estranyes i divertides aventures. Tot això i més dimecres vinent a la Sala d’actes de la Biblioteca.

blaisenabre_contesreials

Eps! no us oblideu del tastet de contes de dissabte!

L’alimentació és un dels temes que més preocupa a les famílies. Explicar contes a l’hora de dinar o trobar-ne de divertits, pot ajudar a gaudir del moment dels àpats amb calma. En aquesta sessió l’Olla Lola ens convidarà a fer un tastet, on ens divertirem i coneixerem l’Olivera de la Biblioteca, la Familia Tastets i un cavall famòs.

Encara hi ha places disponibles! T’ho deixaràs perdre? Podeu fer la inscripció aquí. Bon profit!!!!!

tastetdecontes

 

Eduardo Mendoza guanya el Premi Cervantes 2016

emendoza_llibreriaL’escriptor barceloní Eduardo Mendoza ha guanyat el Premi Cervantes 2016, el guardó més important de les lletres hispanes dotat amb 125.000 euros.Creat el 1975 pel ministeri de Cultura, aquest premi està considerat el Nobel de Literatura en castellà i reconeix la trajectòria d’un escriptor que amb el conjunt de la seva obra hagi contribuït a enriquir el llegat literari hispànic.

Moltes felicitats des de la Biblioteca de Ripollet!! I per a que s’animin els usuaris exposem els seus llibres davant el taulell per qui vulgui descobrir-los i rellegir-los. T’animes?

obres_emendoza