Fairy Tail

Dijous 22 de febrer, a les 18.30h.
Club de còmic Juvenil
Fairy Tail, de Hiro Mashima

El gremio de magos Fairy Tail es el más temido de todo el reino. Allí conviven los magos más duros, los más atrevidos y los más destructivos. Lucy quiere ingresar en Fairy Tail, para poder desarrollar sus poderes mágicos y cumplir los encargos que le puedan salir desde el gremio.

A càrrec d’Elisabet Vázquez. Per a infants de 8 a 12 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia.

Contes d’amics

Dimecres 21 de febrer, a les 17.30h.

Hora del conte

“Contes d’amics”

D’amics n’hi ha de moltes menes i sempre hi ha algú que és el millor amic. També hi ha amics que no haguéssiu dit mai que ho serien. Creieu de debò que un llop i una ovelleta poden ser amics, per exemple?. Si no ho veus no ho creus, oi?.

A càrrec d’Ingrid DomingoPer a infants a partir de 3 anys.

L’escriptor Kirmen Uribe visita Ripollet

Dimecres 28 de febrer, a les 19 h., l‘escriptor Kirmen Uribe, un dels principals escriptors en eusquera, premi Nacional de Literatura i premi Nacional de la Crítica, autor, entre d’altres, de La hora de despertarnos juntos, Lo que mueve el mundo i Bilbao-New York-Bilbao visitarà Ripollet per a trobar-se amb els participants dels clubs de lectura de la comarca, al Teatre Auditori del Mercat Vell. L’activitat s’organitza gràcies al programa “El club del llibre” de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona dins la Trobada de Clubs de Lectura del Vallès Occidental. Podeu reservar les entrades amb antelació i recollir-les a la biblioteca.

 

 

 

 

 

 

 

Llana a dojo

Dimecres 14 de febrer, a les 17.30h.

Llegim i creem

Llana a Dojo

L’Annabel troba una capsa màgica plena de llana sense fi, i amb els seus colors transformarà el seu poble gris i trist, i s’enfrontarà al malvat arxiduc… Un conte sobre l’amistat i el poder de la transformació.

A càrrec de Noèlia López, Biblioteca de Ripollet

Per a infants majors de 4 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia.

Esquitx de contes i cançons a cau d’orella

Demà Dissabte 10 de febrer, a les 11.30h torna una nova sessió de Els més petits fem dissabte, amb  “Esquitx de contes i cançons a cau d’orella”Pep Tort

A cau d’orella us narrem un conte, vestit d’enfilall  de cançons i jocs, que els més menuts reconeixeran i que els adults que els acompanyen gaudiran com la quitxalla.

A càrrec de Pep Tort i Josep Noguera.

Per a infants de 1 a 3 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia

Ens estrenem a les xarxes socials!!!

FBTwitter_BdRDes d’aquest dimecres, 7 de febrer, ja es pot trobar la Biblioteca de Ripollet a les xarxes socials de Facebook i Twitter@BiblioRipollet.

En elles, trobareu a partir d’ara tota l’actualitat d’aquest equipament cultural, especialment pel que fa a la seva agenda d’activitats, així com recomanacions literàries i també el dia a dia de l’Any del Llibre, que es commemora aquest 2018 a Ripollet.