Sant Jordi 2018

 

A la Biblioteca ja comencem a escalfar motors pel Sant Jordi 2018! Trobareu les darreres novetats en novel·les i encara tenim la urna per votar el nom del Drac de Ripollet. Encara no heu passat?

Sant Jordi és una festa que es viu al carrer! A la secció web infantil de la biblioteca trobaràs tot de recomanacions, novetats, guies de lectures i postals de Sant Jordi per tu i als teus amics. Per accedir sols has de clicar aquí.

FELIÇ SANT JORDI !

 

Que rebentin els actors

Dimarts 17 d’abril, a les 18.30h.

Club de lectura Llegir el teatre

Que rebentin els actors , G. Calderon

La filla més jove d’una família marcada pels estralls de la dictadura, és incapaç de conviure amb els clarobscurs del seu passat genealògic. Amoïnat per aquesta situació, el seu promès construirà una màquina del temps que li permetrà organitzar un sopar nadalenc per retrobar-se amb alguns parents que ja són morts des de fa temps.

A càrrec de Mònica López, d’Amics del Teatre. Places limitades. Cal inscripció prèvia.

Llibres, llibres i més llibres

Dimecres 18 d’abril, a les 17.30h.

Llegim i creem

Llibres, llibres i més llibres

Coneixeu la història del mestre Luis que repartia llibres a Colòmbia amb el seu biblioburro o de la bibliotecària de Basora que va salvar una biblioteca de la guerra? En aquesta sessió descobrirem un munt d’històries que parlen sobre llibres i biblioteques.
A càrrec de Noèlia López, Biblioteca de Ripollet. Places limitades. Cal inscripció prèvia.