Cuento contigo

Aquest és el títol de l’espectacle per adults que oferirà la biblioteca per aquesta Festa Major. Una actuació de Sandra Rossi plena d’històries que no us deixaran indiferents.
Apunteu aquesta data:
divendres 26 d’agost a les 21 h. al pati de l’Olivera de la Biblioteca!

Sandra Rossi

Novetats Novel·les Estiu 2016

Aquí us presentem algunes de les novetats de novel·la que tenim per aquest estiu. Esperem que us ajudin a gaudir encara més de les vostres vacances!

 

Lectures fresques!

Amb juliol ben entrat, us hem triat unes lectures per oblidar durant una bona estona la calor.

Trobareu novel·les, revistes i guies de viatge per llegir a la piscina, a la platja, al càmping o a una bona ombra.

Si teniu ganes de capbussar-vos com peixets en la lectura, a la Biblioteca trobareu unes quantes propostes que us poden refrescar!

DSC02528

 

Cuentos sanadores de Susan Perrow

Fa un temps us vam recomanar una entrevista a una autora que presentava un llibre d’allò més interessant a La Vanguardia. Com tenim el llibre a la biblioteca us animem a fer-li una ullada: Cuentos sanadores de Susan Perrow  és un llibre pràctic que ajudarà a pares, educadors i terapeutes, a emprar els contes per afrontar situacions i comportaments complexos, com ara un canvi de residència, una separació, les pors, el dol o una malaltia.

BIBLIOESTIU!

Us convidem a participar a Biblioestiu!
És un projecte d’animació a la lectura adreçat a lectors d’entre 5 i 16 anys que promou el Departament de Cultura de la Generalitat.

Des de l’1 de juliol al 15 de setembre de 2016 els nens i nenes trobaran a Biblioestiu un seguit de propostes de lectura adequades a la seva edat i els seus interesos, des de llibres clàssics a les darreres novetats de la literatura infantil i juvenil

Està dividit en 2 categories:

  • Biblioestiu 5-9

Fugint de les classes i els treballs escolars, Biblioestiu 5-9 proposa als més petits gaudir d’algunes lectures a través del joc, les activitats i la imaginació.

  • Biblioestiu 10-16

Ofereix als seus lectors de 10-16 ans l’accés a una plataforma digital educativa que els permet certificar la lectura lliure i obtenir premis llegint.

Passeu per la biblioteca per fer-li una ullada!                                                            IMG_20160707_190915                                                                       www.biblioestiu.cat