Massatge per a nadons

Us recomanem el taller de massatge per a nadons que farem el dissabte 29 d’octubre a les 11.30 h, a la Sala d’Actes de la Biblioteca. Els massatges a nadons aporten múltiples beneficis: el contacte amb els pares fa que el bebè se senti estimat i valorat i això li dóna seguretat. També és un benefici pel benestar general, al rebre efecte i carícies emmalalteixen i ploren menys. I és relaxant, fet que contribueix a millorar el son i descans dels nostres bebès.
El taller va adreçat a mares, pares i infants fins a 8 mesos.
A càrrec de Creixent entre Rialles. Recordeu que cal inscripció.

 

 

 

Novetats de música d’octubre

Les novetats de música d’aquest mes són dallò més càlides, plenes de samba, bebop, R&B… No us les perdeu! En voleu saber més? Cliqueu aquest enllaç.

Novetats de cinema d’octubre

Podeu consultar algunes de les novetats de cinema que ens han arribat aquest mes a la biblioteca. Alguns noms de directors que hi trobareu: J. J. Abrams, Steven Spielberg, Tommy Lee Jones… Cliqueu a “cinema”.

Mousy and the big red ball

El proper dissabte, 22 d’octubre, a les 11:30 hi ha Time story: Mousy and the big red ball. Els nens i nenes de 3 a 6 anys podran aprendre divertint-se amb contes fàcils explicats amb anglès i amb objectes molt divertits a càrrec de Lorena. És una activitat organitzada per Kids&Us que es realitzarà a la Sala d’Actes de la Biblioteca. Recordeu que cal inscripció!

 

Les bruixes de Roald Dahl

Proper dimecres tindrem bruixes_roald_dahlper als més menuts un conte homenatge a l’impressionant, fantàstic i meravellós escriptor Roald Dahl. No et perdis aquesta genial sessió, basada en el llibre Les bruixes! Saps com és una bruixa? S’amaguen, dissimulen… però volen eliminar tots els nens del món! Com aconseguirem descobrir-les?

Ho descobriràs de la mà de Lídia Clua, el proper dimecres 19 d’octubre a les 17:30h, a la Sala Infantil de la Biblioteca de Ripollet!

Taller de construcció amb Lego

Encara queden places pel taller de Construcció amb Lego. Construïm i reconstruïm amb peces de Lego, apilem, encaixem i inventem.
A càrrec d’ARQ Inventors.
Per a nens i nenes a partir de 4 anys.
Dissabte 15 d’octubre a les 11.30 h a la Sala Infantil. Cal inscripció. Cliqueu a inscripció per apuntar-vos al taller.