Contes amb “quasi” art

Es poden explicar contes d’art? , el Ramon i el seu “quasi” art ens ho aclarirà tot … Com es pot explicar l’ART als infants? El Ramon i el seu “quasi” art ho podran aclarir tot… o potser ens ho explicarà un punt que està dibuixat al mig d’un paper… o potser en Xavier amb el seu art de la papiroflèxia… Introducció, contes i musiqueta a càrrec de Clara Gavaldà .

contesambquasiart_claragavalda

Els contes amb “quasi” art per a nens i nenes a partir de 5 anys a la Sala d’actes  de la Biblioteca serà el proper dimecres 5 d’Octubre a les 17,30 hores.

Novetats de llibres de no ficció setembre 2016

Aquest mes tenim més novetats. No us podeu perdre la extraordinària història de la noia que va acabar dirigint una indústria de guerra per atzar.  Aprèn a com fer els cafès més emblemàtics amb Cafe obsesion. Agafa en prèstec el llibre més complet sobre Twitter o descobreix una nova mirada de la història de Roma de la mà de l’experta Mary Bread. Trobareu més informació clicant aquí.

Novetats novel·la setembre 2016

Us presentem algunes de les novetats de novel·la que ens han arribat aquest mes. No us perdeu les últimes novetats de tòtems com John Irving, Don Delillo o Màrius Serra i l’esperat final de la tetralogia escrita per Pierre Lemaitre i protagonitzada per Camille Verhoeven. Més informació…

Novetats de música Setembre

No dubteu a donar un cop d’ull a algunes de les novetats en CD que ens han arribat i que us poden interessar. Recordeu que el títol de cada treball és un enllaç per poder escoltar un trosset del disc. Esperem que us agradin.