Storytime: Where do you live?

Contes fàcils per aprendre anglès explicats amb objectes molt divertits. A càrrec de Lorena. Organitza Kids&Us. Per a infants de 1 a 3 anys.
Dissabte 25 de febrer hi ha 2 sesstorytime_febrersions per escollir, a les 10.30 h. o a les 11.30 h. A la Sala d’Actes de la Biblioteca.
Cal inscripció prèvia.

Hora del conte: Històries principesques

Havia una vegada un príncep que estava trist i una princesa que no tenia amics. Havia també aquella vegada un enorme drac famolenc, un petó trapella i un cavaller maldestre. Tots els viuen dins Les Històries Principesques! Sandra Rossi
A càrrec de Sandra Rossi. Per a infants a partir de  3 anys. Dimecres 22 de febrer a les 17.30 h. a la Sala Infantil de la Biblioteca.

 

 

Massatge infantil: Taller

El massatge infantil és un dels regals més bonics que podem fer amb el nostre fill o filla. Tanmateix, quan creixen (a partir del gateig) el tacte es convertirà en un conte, un joc o una cançó tàctil per parlar amb l’idioma lúdic que entenen els infants. Així la sessió es convertirà en un tastet de diferents maneres d’apropar-nos als més petits amb el Tacte. Elena_MassatgesUs esperem!!!! Dissabte 18 de febrer , a les 11.30h. A càrrec d’Elena Andrés. Per a pares i mares amb nens fins a 4 anys. A la Sala d’Actes de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia.
Aquí teniu un vídeo d’allò més instructiu per anar obrint boca…

Estem preparant-nos pels Oscars!

El diumenge 26 de febrer tindrà lloc l’edició 89 de la gala del Oscars a la ciutat de Los Ángeles. Nosaltres ja estem calentant 20170211_105019motors i per aquest motiu em fet una fantàstica exposició on recollim pel·lícules que han guanyat un Oscar al llarg de la seva història, que es remunta a l’any 1929 que va ser la primeria cerimònia.
Visiteu-la i recordeu magnífiques pel·lícules que són història del cinema!

Cactus i lletres : taller

Voldríeu tenir un cactus a casa però no us agrada punxar-vos? Doncs farem un taller de plastelina que us encantarà, per crear cactus personalitzats i d’allò més divertits. A més podreu gaudir de l’exposició Boscos, jardins i contes. Per a infants a partir de 4 anys.

 Dimecres 18 de gener a les 17.30 h. A la Sala Infantil a càrrec de la Biblioteca de Ripollet. Cal inscripció!Cactus_i_lletres

Els més petits fem dissabte: I tu, quina cara fas?

El proper dissabte escoltarem el conte “El dofí que no reia” i els animals del mar ens ensenyaran a fer diferents expressions facials que interpretarem amb l’ajuda d’un mirall.

A càrrec de Tik Tak.dofido

Per a infants de 0 a 4 anys.

Recorda, dissabte 11 de febrer a les 11’30h. A la Sala Infantil de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia.