La bruja. Director: Robert Eggers

Nova Anglaterra, 1630. Un matrimoni de colons cristians, amb cinc fills, viu prop d’un bosc, en el qual, segons diuen les creences populars, està dominat pel mal. Quan el seu fill nounat desapareix i els seu cultius comencen a no créixer, els membres de la família es rebel·len els uns amb els altres. Hi ha un mal sobrenatural que s’amaga al bosc. Consulta’l al catàleg.

Un doctor en la campiña. Director: Thomas Lilti

Jean-Pierre és metge a una zona rural de França. Dedica la seva vida a atendre als seus pacients, de dia i de nit, els set dies de la setmana. Els cura, els atén i els fa companyia. Però un dia cau malalt, així que arriba al poble la Nathalie, una metgessa de l’hospital de la ciutat, que arriba per ajuda’l. Consulta’l al catàleg.

Mañana. Director: Cyril Dion

Després de la publicació d’un estudi que anunciava la possible desaparició de part de la humanitat l’any 2100, Dion i Laurent i el seu equip visiten deu països per investigar les causes de la catàstrofe i com evitar-la. Durant el seu viatge, es troben a pioners que reinventen l’agricultura, l’energia, l’economia, la democràcia i l’educació. Un cop acabada la recerca, sorgeix la possibilitat de crear un nou món: el món del demà. Documental. Consulta’l al catàleg.

Creed. Director: Ryan Coogler

Adonis Johnson no va arribar a conèixer al seu pare, el campió del món dels pesos pesats Apollo Creed, que va morir abans del seu naixement. Però ningú pot negar que porta la boxa a la sang i per aquest motiu viatja a Filadelfia per demanar a Rocky Balboa que sigui el seu entrenador. Rocky comença negant-se però veu en Adonis la força i determinació del seu rival i amic, així que finalment accepta tot i trobar-se en mig d’un combat contra el rival més letal al qual s’ha enfrontat. Consulta’l al catàleg.