Club de Còmic Infantil: Els Mumin a la Riviera de Tove Jansson

Dimarts 21 de maig, a les 17.30 h

Club de Còmic Infantil

Els Mumin a la Riviera, de Tove Jansson

L’entranyable família de trols Mumin insisteixen en fer un viatge a la glamurosa Riviera francesa, on tot acabarà en un gran embolic molt divertit.

Per a infants de 8 a 12 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia.

El misteri de la lluna: lot de llibres de la biblioteca

La Biblioteca de Ripollet disposa d’un lot de 30 exemplars del llibre El Misteri de la lluna el primer volum de la col·lecció Hopi escrit per l’autor nascut a Ripollet Josep Lluís Badal.
A principis de curs, els nens i nenes de tercer de l’escola Els Pinetons van venir a la biblioteca a buscar els llibres i la directora l’Elisabet Vázquez, els hi vas explicar qui era l’autor, que havia nascut al poble, i que havia escrit molts llibres.
Després de que tots els nens i nenes llegissin el llibre, el 15 de febrer el mateix escriptor Josep Lluís Badal ens persona va visitar les tres classes de tercer de l’escola Els Pinetons i va poder xerrar amb els infants que van fer-li un munt de preguntes.
Aquesta és la carta d’agraïment que ens han fet arribar a la biblioteca!

Carta per a la biblioteca

Us volem donar las gràcies per deixar-nos els Hopi. Vam convidar al Josep Lluis Badal  a la classe i ens va explicar com va escriure el llibre del Hopi.
També ens va explicar que el que veia al carrer ho apuntava a unes llibretes que sempre portava a tot arreu, eren unes llibretes petites. Després feia un esquema en un full gran i ho passava al ordinador. Llavors li enviava a la il·lustradora per fer els dibuixos. Zuzanna Celej  pinta amb aquarel·les en un paper gran que després l’editorial ho fa petit.
El Josep Lluis Badal ens va sembla molt divertit i simpàtic.

Classe de Neptú

Estem molt contentes de que hagin gaudit tant del llibre i hagin pogut conèixer a l’autor. I us recomanem tota la col·lecció de Hopi que és molt divertida i segur que us agradarà tant com als alumnes dels Pinetons!

A la voreta del mar

Demà dissabte 12 de maig a les 11’30h, Els més petits fem dissabte: A la voreta del mar

Amb la platja per escenari, i el mar per aliat entretindrem als més menuts amb un espectacle sensorial de música, colors i cançons.

A càrrec de Cia. Patawa.   Per a infants fins a 4 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia

Supernit a les biblioteques

Vine a la biblioteca el 25 de maig a les 20 h. a celebrar la “La Supernit de les biblioteques“. Però no saps que és això? No t’has assabentat que ha passat amb la Matoll i la Nenúfar del Club Super 3? El malvat sr. Pla les ha  tancat dins de la Superbiblioteca i per poder sortir-ne haurem  d’ajudar-les a resoldre uns enigmes. Així que reserva el dia 25 de maig  per venir a la biblioteca per ajudar-les a escapar. Places limitadesCal inscripció.

Laboratori de lectura: “Avui és un bon dia per canviar el món”

Demà dissabte 3 de març, a les 11.30h tenim el Laboratori de lectura: “Avui és un bon dia per canviar el món

Atenció! Tots aquells i aquelles que creguin que viure en un món millor, és possible queden convocats a la plaça central. Des d’allà s’analitzaran realitats diverses, es donaran a conèixer accions interessants i decidirem com podem actuar per embellir el nostre entorn.

A càrrec del personal de la Biblioteca.

Per a infants de 6 a 9 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia

Els més petits fem dissabte: Xim-xim de contes

El proper Dissabte 23 de desembre, a les 11.30h, tornem a tenir una sessió de Els més petits fem dissabte, aquest cop de la mà de Susagna Navó amb Xim-xSusN2im de contes

Ara un, ara l’altre, poc a poc sense fer soroll vénen els contes…ens desperten els sentits, ens descobreixen sons i juguen amb nosaltres.

Per a infants fins a 4 anys. Cal inscripció prèvia.

Storytime: The elf’s invention

Ara que s’acosta el Nadal, una de les propostes més interessants és aquest contacontes The Elf’s Inventions, un espectacle en anglès a càrrec de l’escola Kid’s&Us de Lloret.

El Pare Noel és un home molt ocupat, i per això, un dels seus elfs ha creat dos invents per ajudar-lo: el Freezifer i el Bad-O-Meter. Aconseguiran els invents de l’elf Duster salvar el Nadal o el destruiran? Ho sabrem demà divendres 1 de desembre a les 18h a la Biblioteca de Ripollet

Dins Storytime: Contes i aventures per als més petits. Una manera divertida d’aprendre l’anglès! A càrrec MT Idiomes – Kids&Us – Ripollet. Per a infants de 3 a 8 anys. Cal inscripció prèvia.torytime_Elfs