Els més petits fem dissabte: I tu, quina cara fas?

El proper dissabte escoltarem el conte “El dofí que no reia” i els animals del mar ens ensenyaran a fer diferents expressions facials que interpretarem amb l’ajuda d’un mirall.

A càrrec de Tik Tak.dofido

Per a infants de 0 a 4 anys.

Recorda, dissabte 11 de febrer a les 11’30h. A la Sala Infantil de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia.

El cos: contes i jocs per aprendre les parts del cos

Activitat en els que els més petits aprendran a identificar les diferents parts del cos mitjançant contes, poemes, cançons i altres activitats.cos

 A càrrec de Tik Tak.

Dissabte 14 de gener a les 11.30 h. Per a infants fins a 4 anys. A la Sala d’Actes de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia.

 

Nyam, nyam estrella. Hora del conte pels menuts

horaconte_sandrarossi

El proper dissabte 17 de desembre ens visita la contacontes Sandra Rossi i els més menuts no ens ho volem perdre! Així que apunteu-nos pares aviat que no ens ho volem perdre!

Ens sorprendrà amb l’Hora del conte: Nyam, nyam estrella: contes per preparar el Nadal, ben adients ara que s’apropen les dates festives!

Adreçat a infants fins a 4 anys.

Serà el dissabte 17 a les 11’30h a la sala d’actes de la Biblioteca. Cal inscripció

Contes reials en la nostra Hora del conte

El proper dimecres 14 de desembre a les 17’30h tindrem l’honor d’escoltar contes reials! Blai Senabre acompanyarà aquesta hora del conte per a infants a partir de 4 anys.

Allà en explicarà que hi ha reis de tota manera: poderosos, golafres, amb el nas vermell… i en els seus regnes hi passen estranyes i divertides aventures. Tot això i més dimecres vinent a la Sala d’actes de la Biblioteca.

blaisenabre_contesreials

Eps! no us oblideu del tastet de contes de dissabte!

L’alimentació és un dels temes que més preocupa a les famílies. Explicar contes a l’hora de dinar o trobar-ne de divertits, pot ajudar a gaudir del moment dels àpats amb calma. En aquesta sessió l’Olla Lola ens convidarà a fer un tastet, on ens divertirem i coneixerem l’Olivera de la Biblioteca, la Familia Tastets i un cavall famòs.

Encara hi ha places disponibles! T’ho deixaràs perdre? Podeu fer la inscripció aquí. Bon profit!!!!!

tastetdecontes

 

Tastet de contes per als més menuts

elenaandreu_horacontemenutsEls més petits fem dissabte i també tenim hora del conte!! Aquest proper dissabte 3 de desembre a les 11:30h no us oblideu pares de portar-nos-hi!!

Hi haurà el Tastet de contes: contes de cuina amb l’ Olla Lola. Cantarem cançons per donar sabor als contes i parlarem dels aliments de manera molt lúdica.

A càrrec d’Elena Andrés. Adreçat a infants fins a 4 any. A la Sala d’actes de la Biblioteca. Cal inscripció

‘Rodona: o d’oh!’

Petits contes lligats amb el tema Oh, rodona. A càrrec de Cesc Serrat.
És una sessió per a pares i petitons de 0 a 3 anys, amb elements de joc. A la sala d’actes de la Biblioteca el 19 de novembre a les 11.30 h. Cal inscripció.
També us deixem un vídeo per a aquells de vosaltres que no conegueu en Cesc Serrat, que aquest any ha celebrat els seus 50 anys dins el món de l’espectacle infantil.