Blanca Busquets

Aquest mes a les Entrevistes virtuals l’autora convidada és Blanca Busquests. De l’1 al 23 de juny pots enviar les teves preguntes a l’autora de Jardí a l’obaga, La nevada del cucut, La casa del silenci o Tren a Puigcerdà.
Recorda que per participar-hi, cal ser major de 14 anys i escriure la teva pregunta al formulari que trobaràs a la Biblioteca Virtual.

Blanca Busquets

 

Xavier Bosch serà entrevistat virtualment

Xavier Bosch va guanyar el premi Sant Jordi 2009 amb Se sabrà tot (2009) que és va convertit en la novel·la catalana més venuda dels darrers anys. Les últimes novel·les publicades són Homes d’honor (2012), Eufòria (2014) i Algú com tu (2015), amb la que va guanyar el Premi Ramon Llull 2015.

El director i presentador del programa Àgora a TV3 ha creat formats audiovisuals d’èxit com Alguna Pregunta Més, Cafè Baviera,El món a RAC1 o El gran dictat. Ha estat cap de programes de RAC1, director del diari Avui i, actualment, escriu a l’Ara.

 

Si voleu saber quelcom més de les seves obres, tant publicades com les que té en projecte, podreu adreçar-li les vostres preguntes al formulari de les Entrevistes de la Biblioteca Virtual.

Recordeu que teniu fins al 31 de maig per enviar les vostres preguntes!

Entrevista virtual a … Sònia Fernández-Vidal

adaptive-images

La doctora Sònia Fernández-Vidal, autora entre altres de la novel·la juvenil Quantic love, respondrà les preguntes que li hagueu fet a l’apartat d’Entrevistes virtuals de la Biblioteca Virtual de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

 

Quantic love

 

Recordeu que a les Entrevistes Virtuals qualsevol lector pot adreçar-se al seu autor o autora preferits i preguntar-li aspectes sobre la seva obra. Tota una oportunitat per conèixer els autors i autores al vostre abast!

Entrevista virtual a “Jaume Cabré”

Guanyador de nombrosos premis literaris  com el Premi d’honor de les Lletres Catalanes o la Creu de Sant Jordi, escriptor i guionista de sèries com “Estació d’enllaç”. Jaume Cabré un dels escriptors més rellevants del panorama actual, autor d’obres com “Jo confesso” o “Les veus del Panamo”.

Fins al 26 d’abril teniu l’oportunitat de preguntar a l’autor tot el que vulgueu sobre la seva obra. Les respostes de l’escriptor es pubilcaran el 29 d’abril a la mateix web.

A la biblioteca podreu trobar les següents obres.

Comprometeu-vos-AmsterdamMaeva-EmpuriesTusquets-ColumnaSalamandra-RR_ARAIMA20111228_0050_20