Prince, el reino púrpura

Prince va ser com un icona universal que transformà l’aspecte de la cultura musical per sempre. El 21 d’abril de 2016, de manera inesperada, el món de la música va perdre al seu Princep. Un any més tard surt publicat aquest llibre, una perspectiva de la vida de Prince sense tabús ni concessions. Mick Wall, aclamat escriptor musical autor de varis “bestsellers” explora el seu context social, cultural i personal que va fer possible el naixement d’un artista original e irrepetible.

Consulteu disponibilitat del nou llibre al catàleg.

Guía de medicina alternativa para el dolor

Just acaba d’arribar a la biblioteca La Guía de medicina alternativa para el dolor. Hi trobaràs 100 remeis per a 25 malestars habituals, des del dolor muscular o d’articulacions fins al dolor de coll, la migranya o el mal de queixal. I és que tots patim algun dolor de tant en tant. Aquesta obra ens mostra que a més del típic analgèsic, disposem d’alternatives naturals per a tractar-lo. Propostes des de la Medicina Tradicional Xina, la homeopatia i la fitoteràpia. Vols conèixer els remeis alternatius per aplicar-los al teu dia a dia?

dolor

Consulteu disponibilitat del nou llibre al catàleg.

La terapia de los ataques de pánico, per Giorgio Nardone

No hi ha res tan fort com la por i en general és considerat com una debilitat que s’ha de superar o una sensació a evitar. Així que res espanta més que la pròpia por, o sigui, la por a la por: el pànic. Aquest llibre aborda els problemes dels que pateixen atapaniccs de pànic i podem endinsar-nos en tractar-los de la mà del psicòleg Giorgio Nardone. Des de fa trenta anys estudia els atacs de pànic i la teràpia més idònia, desenvolupant el tractament més eficaç i eficient en el panorama de la psicoteràpia. En vols donar un cop d’ull i aprendre de la seva psicoterapia estratègica breu?

Consulteu disponibilitat del nou llibre al catàleg.

 

Ayuda a tus hijos con las técnicas de estudio

Saps com ajudar als teus fills abans dels exàmens?  Coneixes els millors recursos electrònics per buscar informació? Aconsegueixes sempre motivar-los a fer els deures? Si necessites un cop de mà aquí arriba Ayuda a tus hijos con las técnicas de estudio. És un llibre molt pràctic, visual i pot ser de gran ajuda als pares que volen ajudar als fills en els seus estudis.

Us deixem una imatge mostra del que podeu trobar en el llibre; esquemes didàctics, lectura clara i entenedora així com dibuixos que ajuden a la comprensió.
tecnicasdeestudio

Consulteu disponibilitat del nou llibre al catàleg.

 

Diseño de interfaces en aplicaciones móviles

T’agrada estar a la última de les tecnologies? Així doncs no et pots perdre el món de les aplicacions mòbils!!!!

A baix pots veure un vídeo curt sobre els principis del disseny de interfaces per a aplicacions mòbils i, com segur et quedaràs amb ganes de més, pots agafar en préstec la novetat que ens ha arribat just aquest abril. En ell trobaràs el contingut i recursos pràctics per a la creació i disseny d’aplicacions mòbils.

Consulteu disponibilitat del nou llibre al catàleg.

Office 2016 Guías visuales

office-2016Ja diuen sovint que en el món de la informàtica has d’estar al dia! Surten nous programes o els que ja existeixen s’actualitzen, així cal estar alerta del més imprescindible!

La teva la biblioteca t’ho vol possar fàcil i tenim nou de trinca la Guía Visual de Microsoft Office 2016 al teu abast. Amb aquest llibre podràs apendre les principals característiques del paquet ofimàtic més popular del mercat, amb un disseny pensat per a que puguis començar a treballar de seguida i d’una forma eficient.

El llibre està dividit en sis capítols en les que s’explica de forma clara i visual com emprar els elements comuns de les diferents eines i les funcions i opcions concretes de cada programa, tot basat en descripcions senzilles i nombroses imatges de recolzament.

Consulteu disponibilitat del nou llibre al catàleg.

¿Què es el federalismo?

federalismo

“A què ens referim quan parlem d’una possible Espanya federal? ¿Perquè les federacions d’Estats, de nacions o nacionalitats, responen més que cap altre organització política a les necessitats d’un món globalitzat?

Aquestes i altres preguntes son respostes per la filòsofa Victoria Camps, junt amb el politòleg Joan Botella i l’economista Francesc Trillas. Tots tres argumenten en aquest assaig les raons del federalisme i exposen de forma clara i rigorosa el seu concepte.”

 

Consulteu disponibilitat del nou llibre al catàleg.