Fem escola

Els alumnes de 1r del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació Infantil de L’institut Lluis Companys exposen els treballs realitzats a classe a la biblioteca. Es tracta d’una exposició de sis maquetes que recreen projectes d’escoles bressols singulars. Per exemple podem trobar l’escola bressols d’un circ, una aula hospitalària, una escola bressol que comparteix espai amb un centre de dia per a gent gran o fins i tot una escola bressols ambientada en el món de Harry Potter. A l’entrada de la Biblioteca fins el 27 de maig.

InterAcció

Mostra de les vintCARTELL INTERACCIO EXPO fotografies que l’associació Acció Fotogràfica va presentar a la 11a edició de la Copa del Món de Clubs, organitzada per la Federació Internacional d’Artistes Fotògrafs (FIAP). A càrrec d’Acció Fotogràfica. A la Sala de Revistes de l’1 al 31 de maig.

Salut = menja sa, dorm i mou-te

S’apropa el bon20170419_130244 temps i a la biblioteca volem que us trobeu bé tant física com mentalment i per aquest motiu us proposem una exposició amb tot de llibres que us poden ajudar a preparar-vos per a l’estiu. Podeu trobar llibres sobre aliments antioxidants o plens de receptes sanes o d’exercicis per posar-se en forma o per fer fora aquells pensaments negatius. Així arribareu a les vacances amb la màxima energia!

Museu de contes pel Dia Internacional del Llibre Infantil

El Dia Internacional del Llibre Infantil se celebra cada any el 2 d’abril per recordar el naixement de Hans Christian Andersen. Per commemorar aquesta data hem preparat una exposició ben especial. Tenim en exclusiva el fantàstic i flamant Museu de contes! No et perdis la mostra i ambientació dels contes infantils més clàssics!

Saló Internacional del Còmic de Barcelona 2017

Del 30 de març al 2 d’abril es celSaloComic17ebra a Barcelona el 35 Saló Internacional del Còmic de Barcelona a la Fira de Barcelona de Montjuïc. Així que la biblioteca ha aprofitat per fer una petita exposició de còmic, però ja sabeu que als bucs de còmic i podreu trobar moltes més obres per fullejar.