Salut = menja sa, dorm i mou-te

S’apropa el bon20170419_130244 temps i a la biblioteca volem que us trobeu bé tant física com mentalment i per aquest motiu us proposem una exposició amb tot de llibres que us poden ajudar a preparar-vos per a l’estiu. Podeu trobar llibres sobre aliments antioxidants o plens de receptes sanes o d’exercicis per posar-se en forma o per fer fora aquells pensaments negatius. Així arribareu a les vacances amb la màxima energia!

Museu de contes pel Dia Internacional del Llibre Infantil

El Dia Internacional del Llibre Infantil se celebra cada any el 2 d’abril per recordar el naixement de Hans Christian Andersen. Per commemorar aquesta data hem preparat una exposició ben especial. Tenim en exclusiva el fantàstic i flamant Museu de contes! No et perdis la mostra i ambientació dels contes infantils més clàssics!

Saló Internacional del Còmic de Barcelona 2017

Del 30 de març al 2 d’abril es celSaloComic17ebra a Barcelona el 35 Saló Internacional del Còmic de Barcelona a la Fira de Barcelona de Montjuïc. Així que la biblioteca ha aprofitat per fer una petita exposició de còmic, però ja sabeu que als bucs de còmic i podreu trobar moltes més obres per fullejar.

Exposició: Tren de Beiging a Pingyao

Exposició: Tren de Beiging a Pingyao (China) per Joan Serrano Zoroa

A la Xina 2008 durant el viatge en tren des de la capital Beiging cap Pingyao amb una durada de 20 hores, el Joan va realitzar un reportatge de totes les vivències de l’interior d’aquest viatge, captant l’amabilitat de les persones i les diverses maneres deexpo_trenbeiging viure en un tren.

A càrrec d’Acció fotogràfica.
De l’1 al 31 de març a la Sala de Revistes.

Any Clavé

2017 és l’any Clavé a Ripollet. Per aquest motiu, la biblioteca ha recollit tot el material que tenim sobre aquest polític, compositor i escriptor català i hem fet una pe20170225_104709tita exposició. Si teniu interès en conèixer més a fons aquest eminent català, no dubteu a visitar-la.

També us deixem un vídeo amb una de les seves composicions més emblemàtiques, “Les flors de maig”, cantada pel Cor Jove i Orfeó Català.