Contes MAJORS: les àvies i els avis ens expliquen contes

Hora del conte: Dimecres 18 d’octubre a les 17.30 h.

Contes MAJORS, les àvies i els avis ens expliquen contes

Sessió especial de contes a la BiblioAvisteca per commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran que es va celebrar l’1 d’octubre. Àvies i avis de Ripollet explicaran contes als més menuts, compartiran amb ells una gran estona, i també recitaran poesies de la Gloria Fuertes per celebrar el Centenari del seu naixement.
A càrrec davis i àvies de Ripollet.
Per a infants a partir de 4 anys.

En Bum i el llibre màgic de les fades

Hora del conte: Dimecres 11 d’octubre, a les 17.30h.

En Bum i el llibre màgic de les fades

En BUM descobrirà en un petit conte les indicacions per trobar l’últim llibre màgic de les fades. Però, què eren els llibres màgics? I sobretot, el trobarà?
A càrrec de la Cia. Homenots.
A la Sala Infantil. Per a infants a partir de 4 anys.

Hora del conte: Contes populars catalans

Per fi!!! Torna l’Hora del conte a la Biblioteca de Ripollet. Aquest cop amb una sessió ben especial el proper dimecres 27 de setembre, a les 17.30h.jOANbOHER

Ni més ni menys amb un recull de les millors rondalles populars de la nostra terra. No us penedireu pas de venir a escoltar els Contes populars catalans de Joan BoherVeniu a compartir una estona en la qual les paraules s’escapen dels llibres i fan pessigolles a les orelles instal·lades en la veu d’un contacontes molt especial.

Per a infants a partir de 4 anys.

A la Sala Infantil de la Biblioteca.

 

Hora del conte: El dodel si quan fa sol

En Piulet és un rodamón que, únicament, porta una guitarra com a equipatge però, alhora, l’acompanyen set amigues bellugadisses que li fan la vida alegre. Són les set notes del pentagrama. A partir d’aquí, començarem una història on el fil conductor són la lletra de les cançons i, entre totes, ens explicaran com en Piulet organitza una gran festa amb una quantitat innombrables de personatges que s’anirà trobant.

A càrrec de Roger Coromines. Per a infants a partir de 4 anys.
A la Sala Infantil de la Biblioteca el dimecres 7 de juny a les 17.30 h.

Coromines

Hora del conte: Contes de bruixes i bruixots amb en Gernat i un gat

Gernat

El proper dimecres 24 de maig tenim una hora del conte ben especial, els Contes de bruixes i bruixots amb en Gernat i un gat!! Espectacle de contes amb encanteris, misteris, bruixes bones i malignes i un gat negre amagat que de tant en tant treu el cap.

A càrrec de Gerard GarcésPer a infants a partir de 4 anys. No oblideu! 24 de maig a les 17’30h a la Sala Infantil de la Biblioteca.

Contes posats de cap per avall: Hora del conte

Una hora del conte on res és el què sembla. Amb princeses intrèpides que saben treure les castanyes del foc, amb llops ferotges que resulten ser més tendres que uClaraGavaldan tros de pa i amb un osset valent i decidit que vol assemblar-se a la Rínxols d’Or. Tot plegat per fer-se un tip de riure!

A càrrec de Clara Gavaldà, dimecres 10 de maig a les 17.30 h.

Per a infants a partir de 4 anys. A la Sala Infantil de la Biblioteca.

Un arbre de contes

Aquest diumenge no us podeu perdre l’hora del conte extra. La biblioteca surt al carrer en motiu de la FESTA EN VERD dins la setmana de RIPOLLET CULTIVA’T.

Descansar a l’ombra d’un arbre pot arbre de contesconvertir-se en un fet màgic, sobretot si en lloc de fruits, a l’arbre, hi creixen contes. Un espectacle familiar, ecològic i sostenible, a càrrec de Santi Rovira i la seva inseparable guitarra.

Recordeu! Diumenge 7 de maig a les 12 h. al parc del Riu Ripoll.