Els més petits fem dissabte: la Marieta vola

Aquest proper Dissabte 25 de novembre, a les 11.30h ens torna a visitar a la Biblioteca de Ripollet el fantàstic contacontes Blai Senable per una sessió de Els més petits fem dissabte. Aquest cop amb un recull de contes i cançons protagonitzats per Blaimarietes i altres bestioles del jardí.

A càrrec de Blai Senabre .

Per a infants dels 6 mesos fins a 4 anys. A la Sala d’actes de la Biblioteca. Places limitades. Cal inscripció prèvia.

L’endrapatot

Dimecres 22 de novembrSherezadee, a les 17.30h.
Hora del conte
L’endrapatot

La bruixa Endrapatot li agraden les bledes, les salsitxes i els núvols. S’ho menja tot. Ara s’està menjant el meu esmorzar, els meus contes i fins i tot aquest resum… L’Endrapatot s’ho menja tot. Segur que la vols conèixer?
A càrrec de SherezadePer a infants a partir de 4 anys.

Els més petits fem dissabte i carícies

Demà Dissabte 28 d’octubre, a les 11.30h es farà una nova sessió dels més petits fem dissabte. Aquest cop amb El Cau de les carícies. I és que quan els pares feien la migdiada la Lola es va sentir sola. Els pares ronsandra-rossicaven i roncaven… i ella volia moixaines!!! Aleshores la Lola va tenir una idea genial: es faria el seu cau de les carícies!!

A càrrec de Sandra Rossi.

Per a infants fins a 4 anys.

Places limitades. Cal inscripció prèvia

Tut-Tururut

Hora del conte: Dimecres TutTururut25 d’octubre, a les 17.30h.

Tut-Tururut
Contes tradicionals i d’autor amb el suport de joguines sonores, elements diversos i instruments musicals. L’escarabatona, llamp l’esquirol, la bestiola, l’incendi dels arrossars…
A càrrec de Miqui Giménez.
Per a infants a partir de 4 anys. A la Sala Infantil  de la Biblioteca.

Recordeu que dissabte tornarem a tenir una nova sessió de contes per als més petits amb el conte El cau de les carícies a càrrec de Sandra Rossi. Cal inscripció!

Contes MAJORS: les àvies i els avis ens expliquen contes

Hora del conte: Dimecres 18 d’octubre a les 17.30 h.

Contes MAJORS, les àvies i els avis ens expliquen contes

Sessió especial de contes a la BiblioAvisteca per commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran que es va celebrar l’1 d’octubre. Àvies i avis de Ripollet explicaran contes als més menuts, compartiran amb ells una gran estona, i també recitaran poesies de la Gloria Fuertes per celebrar el Centenari del seu naixement.
A càrrec davis i àvies de Ripollet.
Per a infants a partir de 4 anys.

En Bum i el llibre màgic de les fades

Hora del conte: Dimecres 11 d’octubre, a les 17.30h.

En Bum i el llibre màgic de les fades

En BUM descobrirà en un petit conte les indicacions per trobar l’últim llibre màgic de les fades. Però, què eren els llibres màgics? I sobretot, el trobarà?
A càrrec de la Cia. Homenots.
A la Sala Infantil. Per a infants a partir de 4 anys.

Hora del conte: Contes populars catalans

Per fi!!! Torna l’Hora del conte a la Biblioteca de Ripollet. Aquest cop amb una sessió ben especial el proper dimecres 27 de setembre, a les 17.30h.jOANbOHER

Ni més ni menys amb un recull de les millors rondalles populars de la nostra terra. No us penedireu pas de venir a escoltar els Contes populars catalans de Joan BoherVeniu a compartir una estona en la qual les paraules s’escapen dels llibres i fan pessigolles a les orelles instal·lades en la veu d’un contacontes molt especial.

Per a infants a partir de 4 anys.

A la Sala Infantil de la Biblioteca.