Hora del conte: El dodel si quan fa sol

En Piulet és un rodamón que, únicament, porta una guitarra com a equipatge però, alhora, l’acompanyen set amigues bellugadisses que li fan la vida alegre. Són les set notes del pentagrama. A partir d’aquí, començarem una història on el fil conductor són la lletra de les cançons i, entre totes, ens explicaran com en Piulet organitza una gran festa amb una quantitat innombrables de personatges que s’anirà trobant.

A càrrec de Roger Coromines. Per a infants a partir de 4 anys.
A la Sala Infantil de la Biblioteca el dimecres 7 de juny a les 17.30 h.

Coromines

Hora del conte: Contes de bruixes i bruixots amb en Gernat i un gat

Gernat

El proper dimecres 24 de maig tenim una hora del conte ben especial, els Contes de bruixes i bruixots amb en Gernat i un gat!! Espectacle de contes amb encanteris, misteris, bruixes bones i malignes i un gat negre amagat que de tant en tant treu el cap.

A càrrec de Gerard GarcésPer a infants a partir de 4 anys. No oblideu! 24 de maig a les 17’30h a la Sala Infantil de la Biblioteca.

Contes posats de cap per avall: Hora del conte

Una hora del conte on res és el què sembla. Amb princeses intrèpides que saben treure les castanyes del foc, amb llops ferotges que resulten ser més tendres que uClaraGavaldan tros de pa i amb un osset valent i decidit que vol assemblar-se a la Rínxols d’Or. Tot plegat per fer-se un tip de riure!

A càrrec de Clara Gavaldà, dimecres 10 de maig a les 17.30 h.

Per a infants a partir de 4 anys. A la Sala Infantil de la Biblioteca.

Un arbre de contes

Aquest diumenge no us podeu perdre l’hora del conte extra. La biblioteca surt al carrer en motiu de la FESTA EN VERD dins la setmana de RIPOLLET CULTIVA’T.

Descansar a l’ombra d’un arbre pot arbre de contesconvertir-se en un fet màgic, sobretot si en lloc de fruits, a l’arbre, hi creixen contes. Un espectacle familiar, ecològic i sostenible, a càrrec de Santi Rovira i la seva inseparable guitarra.

Recordeu! Diumenge 7 de maig a les 12 h. al parc del Riu Ripoll.

Un arbre de contes

Descansar a l’ombra d’un arbre pot convertir-se en un fet màgic, sobretot si en lloc de fruits, a l’arbre, hi creixen contes. Un espectacle familiar, ecològic i sostenible, a càrrec de Santi Rovira i la seva inseparable guitarra.
Diumenge 7 de maig a les 12 h. al parc del Riu Ripoll. Activitat inclosa en la FESTA EN VERD dins la setmana de RIPOLLET CULTIVA’T.

Hora del conte: Contes contats i cantats

Descobreix els desitjos que amaAlicia Molinaga la Lluna en aquestes històries fetes per ser contades i cantades. Aquesta és una sessió de paraules, música i moviment perquè els contes estan vius quan els posem veu i s’escapen per la punta de la llengua, dels dits i, fins i tot, per la planta dels peus. Dimecres 26 d’abril a les 17.30 h.
A càrrec d’Alicia Molina.
Per a infants a partir de 4 anys. A la Sala Infantil de la Biblioteca.

Hora del conte: Contes de la India

El proper dimecres 5 d’abril a les 17’30h us proposem una sessió sobre la Índia, contes que giren al voltant de les costums, els paisatges i les tradicions d’aquest preciós país. La sessió es composa d’un seguit d’històries que contenen elements i personatges del folklore de les diferents ètnies que conviuen a la India. Històries que ens parlen de valors universals com la solidaritat, la empatia, la paciència però tractats des d’una altra punt de vista diferent a l’occidental.Nona_Umbert

A càrrec de Nona Umbert

Per a infants a partir de 4 anys. A la Sala Infantil de la Biblioteca.