Club de Lectura Llegir el Teatre: Freshwater de Virginia Woolf

Dimarts 12 de novembre, a les 18.30 h.

Club de lectura Llegir el teatre

Freshwater, de Virginia Woolf

Única peça dramàtica, d’una les grans escriptores de la literatura universal, on explora, a través de la forma teatral, moltes de les seves principals preocupacions, com ara la construcció del gènere o la fricció entre realitat i representació.

Othello, de Les Antonietes

Adaptació del clàssic de Shakespeare que explica l’història d’Otel·lo, general de l’exèrcit de la república de Venècia, i Desdèmona, filla del senador Brabancio, s’enamoren i es casen en secret. Iago, un dels lloctinents del moro, mogut per l’odi que sent cap a ell, intenta provocar la gelosia d’Otel·lo fent-li creure que la seva esposa li és infidel amb Cassio, el seu lleial tinent.

A càrrec de Mònica López, d’Amics del Teatre. Places limitades. Cal inscripció prèvia.

Política : Idees que transformen societats

Temporada d’ eleccions, temporada de reflexions, canvis, discussions i debats. Des de la Biblioteca us proposem una série de lectures relacionades amb la política actual i no tant actual: idees crítiques, propostes i històries polítiques com la d’en Nelson Mandela.

Un dels llibres que proposem és “Los Intocables : pocos, poderosos e impunes” de Felix Martínez i Jordi Oliveres. El pròxim dimarts 17 comptarem amb la presència de Jordi Oliveres que ens presentarà i comentarà el llibre.

US CONVIDEM A VENIR A LA PRESENTACIÓ I A L’EXPOSICIÓ DELS LLIBRES SOBRE POLÍTICA!! ABAIX PODEU FER-NE UN COP D’ULL!!

 

 

Un tast a la biblioteca. Guia de Lectura de cursos i tallers del Centre Cultural

El 5 d’octubre comencen els cursos del Centre Cultural. Us hem preparat una selecció de llibres i DVD’s relacionats amb les matèries que s’ensenyaran i practicaran durant tot l’any: pintura, manualitats , cuina, ioga,… Podeu aprendre i completar coneixements o simplement fer un cop d’ull.

A la biblioteca tenim exposats els llibres que surten a la guia. Podeu venir a fer-ne un tast quan us vingui de gust!!

 

 

Aquest estiu viatja amb la Biblio!

Si teniu ganes de viatjar d’una manera diferent, i no sabeu ni com ni on no us preocupeu. A la Biblioteca us hem preparat unes quantes propostes que us poden ajudar.