Club de lectura amb les autores: El camí del bandama Vermell

Aquest divendres 16 de juny es farà el darrer Club de lectura, aquest cop amb la presència de les autores. Alícia Gili i Sílvia Romero ens presenten llibre El camí del bandama Vermell.

Sinopsi: A Broukro, un petit poblat al nord de la Costa d’Ivori, dos germans juguen al futbol quan de sobte son segrestats i separats canviant per sempre les ses vides. Ell serà convertit en nen soldat, i ella en esclava i prostituta. A través d’una dura correspondència, s’explicaran els brutals itineraris que han marcat les seves vides.el-cami-del-bandama-vermell

Alícia Gili és historiadora, medievalista, africanista i escriptora, porta molts anys treballant temes acadèmics africans. Sílvia Romero és escriptora catalana de novel·la negra, fantàstica i juvenil, però també ha fet contes, poesia i teatre. Tant Alícia com Sílvia són coordinadores del Club de lectura. Alícia en concret del Club de la Biblioteca de Ripollet.

A la Sala d’Actes de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia.

4a Revetlla de Sant Jordi

Torna un any més la Revetlla de Sant Jordi amb un recital de poesia i música d’Anselm Clavé i Miguel Hernández.
Amb la col·laboració de: Nits de Música, del grup de poesia del Centre de Formació per Adults Jaume Tuset i de la Societat Coral “El Vallès” de Ripollet.
Divendres 21 d’abril a les 20.00 h. a la Biblioteca.

Cartel 4a Revetlla Sant Jordi 2017

 

 

Signes i codis secrets

signesVols apendre un codi secret?

Vine apendre la llengua de signes!!

a càrrec de Tik-Tak

Calendari:

20 setembre

11 d’octubre

8 de novembre

13 de desembre

 Lloc: sala Infantil de la Biblioteca a les 17’30h

Per a nens/es a partir de 5 anys

Clickeu aquí per fer la inscripció!

 

Xerrada Confidències d’una reina

Ahir dimecres 15 de juny, el Club de Lectura de la Biblioteca de Ripollet juntament amb els components del Cafè Literari van tenir la seva darrera sessió. Aquesta va ser molt especial ja que va comptar amb l’assistència de Teresa Sagrera, autora de Confidències d’una reina; novel·la que narra les aventures i desventures de la reina Peronella d’Aragó. 20160615_200505

Els lectors i lectores, sota la moderació d’Alícia Gili, van aprofitar per comentar-li els seus dubtes i compartir impressions sobre la història de Confidències d’una reina.

Recordatori cloenda club de lectura amb Confidències d’una reina

Atenció! Recordeu que aquest dimecres farem una tertúlia literària molt especial. Serà la cloenda i comentarem “Confidències d’una reina” de Teresa Sagrera. A més, comptarem amb la presència de l’autora. Així que no us perdeu aquesta trobada que està oberta a tothom.

Serà aquest dimecres 15 de juny a les 19 h. a la Sala d’Actes de la biblioteca.

 

Vídeo de la representació de Confidències d’una reina

Per a més informació sobre La Força de Vilamajor, nom amb que antuvi era conegut Sant Pere de Vilamajor, cliqueu aquí.