Fiat Lux! El inicio

Demà divendres 15 de dese51Td73MKYiL._SY346_mbre a les 19h. us convidem a la presentació del llibre:
FIAT LUX! EL INICIO
El seu autor és Santiago Guerreroveí de Ripollet apassionat per la exohistòria, la parapsicologia i l’astrologia i aquesta és la seva primera novel·la, però ja té la segona acabada i una tercera en marxa.
El llibre ens traslladarà de l’advocació de Sant Pere de Rodes fins Nuestra Señora del Rosario, arribarem a Fátima i les seves aparicions. Ens trobarem al poble etrusc, i amb les societats secretes de finals del s. XIX., fins acabar a Estrella, en ple Camino de Santiago…!

Sessió inaugural del primer Club de còmic infantil de Ripollet

Avui dijous 19 d’octubre a les 17’30h tindrem, ni més ni menys, que la sessió inaugural del Club de còmic infantil!!!!!!club_comic

El Son Goku, el detectiu Conan, el Mortadel·lo i Filemó, el Batman, etc coneixerem tots aquests personatges i a molts més en aquest divertit club de lectura. Si t’agraden els còmics i el manga i vols fer nous amics apunta’t! Encara queden places lliures a aquest club selecte i gràfic!

A càrrec d’Elisabet Vázquez.

Per a infants de 8 a 12 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia

Acte homenatge a Victor Jara

JARA2Presentació del llibre Ficciones Políticas del Cuerpo, lecturas universitarias de género, sexualidades críticas y estudios queer de Juan Pablo Sutherland, escriptor, activista i dirigent històric del moviment de alliberació homosexual a Xile a la post dictadura, docent a la Universitat de Xile.

Dimecres dia 20 a les 19 h. a la Sala d’Actes de la Biblioteca.

 

Presentació llibre Haz que ocurra

No us perdeu la presentació del llibre Haz que ocurra de l’autora Tamara Marín, una novel·la fresca, captivadora i de lectura ràpida que com diu la pròpia autora “és ideal per l’estiu” i durant la qual “sembla que estiguis parlant amb una amiga”. Des de la publicació del seu primer llibre no ha parat de signar exemplars, fer selfies amb els fans i reposar els que s’esgoten a les llibreries.
Dijous 20 de juliol a les 19 h. a la Sala d’Actes de la Biblioteca.

Hazqueocurra

Llegir el teatre: Alícia al país de les meravelles, el musical

Aquest dimecres 28 de maig, a les 18.30h, en el Club de Lectura Llegir el teatre tenim la presentació del musicalAlícia al país de les meravelles”, versió Teatral de Jordi Rodríguez basada en la traducció de Salvador Oliva Llinàs sobre l’original de Lewis Carroll.

Alicia_al_pais_corregit

‘Alícia en el país de les meravelles’ és el darrer muntatge estrenat el passat mes de maig pels Amics del Teatre a Ripollet. Una adaptació del llibre de Lewis Carrol feta per Jordi Rodríguez i dirigida per Mònica López. Una història amb una Alicia que ja no és una nena, sinó una noia.

No només llegirem i comentarem el text teatral, sinó que els seus creadors ens desvetllaran tots els secrets que hi ha darrera aquest muntatge.

A càrrec de Mònica López, d’Amics del Teatre. A la Sala d’Actes de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia.

Club de lectura amb les autores: El camí del bandama Vermell

Aquest divendres 16 de juny es farà el darrer Club de lectura, aquest cop amb la presència de les autores. Alícia Gili i Sílvia Romero ens presenten llibre El camí del bandama Vermell.

Sinopsi: A Broukro, un petit poblat al nord de la Costa d’Ivori, dos germans juguen al futbol quan de sobte son segrestats i separats canviant per sempre les ses vides. Ell serà convertit en nen soldat, i ella en esclava i prostituta. A través d’una dura correspondència, s’explicaran els brutals itineraris que han marcat les seves vides.el-cami-del-bandama-vermell

Alícia Gili és historiadora, medievalista, africanista i escriptora, porta molts anys treballant temes acadèmics africans. Sílvia Romero és escriptora catalana de novel·la negra, fantàstica i juvenil, però també ha fet contes, poesia i teatre. Tant Alícia com Sílvia són coordinadores del Club de lectura. Alícia en concret del Club de la Biblioteca de Ripollet.

A la Sala d’Actes de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia.

4a Revetlla de Sant Jordi

Torna un any més la Revetlla de Sant Jordi amb un recital de poesia i música d’Anselm Clavé i Miguel Hernández.
Amb la col·laboració de: Nits de Música, del grup de poesia del Centre de Formació per Adults Jaume Tuset i de la Societat Coral “El Vallès” de Ripollet.
Divendres 21 d’abril a les 20.00 h. a la Biblioteca.

Cartel 4a Revetlla Sant Jordi 2017