Construccions identitàries: work in progress

Dimecres 21 de març, a les 19h.

Presentació del llibre

Construccions identitàries: Work in progress

La fotògrafa Mar C. Llop plasma en aquest llibre diferents realitats de les persones transgènere. Partint de la pròpia experiència de trànsit de l’autora, l’obra s’endinsa des de diferents angles als discursos, sentiments, vivències i corporalitats.
A càrrec de Regidoria de Polítiques LGTBI.

Presentació de llibre: “No soy una princesa” de Tamara Marín

Aquest divendres 16 de març a les 19 h. vindrà a la biblioteca l’escriptora Tamara Marín, autora de la reeixida novel·la “Haz que ocurra“, a presentar la seva nova obra “No soy una princesa“.
Aprofita aquesta oportunitat per parlar i conèixer a l’autora.

L’escriptor Kirmen Uribe arriba a Ripollet aquest dimecres

Recordeu que dimecres 28 de febrer, a les 19 h., l‘escriptor Kirmen Uribe, un dels principals escriptors en eusquera, Premi Nacional de Literatura i Premi Nacional de la Crítica, participarà en la trobada de Clubs de Lectura del Vallès Occidental al Teatre Auditori del Mercat Vell. Entrades disponibles a la biblioteca o al mateix dia al teatre!

L’escriptor Kirmen Uribe visita Ripollet

Dimecres 28 de febrer, a les 19 h., l‘escriptor Kirmen Uribe, un dels principals escriptors en eusquera, premi Nacional de Literatura i premi Nacional de la Crítica, autor, entre d’altres, de La hora de despertarnos juntos, Lo que mueve el mundo i Bilbao-New York-Bilbao visitarà Ripollet per a trobar-se amb els participants dels clubs de lectura de la comarca, al Teatre Auditori del Mercat Vell. L’activitat s’organitza gràcies al programa “El club del llibre” de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona dins la Trobada de Clubs de Lectura del Vallès Occidental. Podeu reservar les entrades amb antelació i recollir-les a la biblioteca.

 

 

 

 

 

 

 

Presentació de llibre: La trascendencia de tres lágrimas

Dimarts 23 de gener a les 19h.

Presentació del llibre La transcendència de tres llàgrimes de Roger Castro Mestres a la biblioteca. Argument de la novel·la:Trascendencia
Tras finalizar sus estudios, Jerome decide someterse a un tratamiento de hipnosis regresiva con un prestigioso psiquiatra. Durante esas sesiones revive recuerdos de vidas anteriores que le revelan secretos de su propia esencia. Al traer esas vivencias descubre que no solo se ha llevado recuerdos de esas regresiones, sino que también posee ciertas habilidades mentales poco corrientes en los seres humanos.
Primera novel·la de l’autor local Roger Castro. Una història de fantasia i ciència ficció. Ripolletres.
Presentació a càrrec de Silvia Pascua.
Amb la col·laboració de El Racó de les Lletres Locals