Club de Lectura Chick Lit

Dimecres 19 de setembre, a les 19h.

Club de lectura Chick Lit

No soy una princesa, de Tamara Marín

Tertúlia literària i participativa al voltant de la novel·la de l’autora local Tamara Martín amb la seva presència per a fer-li tot de preguntes al voltants d’aquesta divertida història d’amor.

Conversa amb l’autor J. L. Badal

Recordeu que avui dimecres 20 de juny, a les 19h. podeu gaudir de la conversa amb l’autor nascut a Ripollet J.L. Badal, sobre el seu llibre Les coses que realment han vist aquests ulls inexistents, guardonat amb el Premi Crítica Serra d’Or de Novel·la 2018, en el que desgrana alguns records de la seva infantesa.

“Hi ha una nit immensa i sense estructura. Però s’apostrofa amb el nostre cor. És mitja tarda, fa bon temps, el pare va arremangat. A fora borda un gos, els oms fressegen, l’aixeta del safareig degota. Se senten els cops del meu germà, feineja al taller del pati. La mare és a baix, atenent la botiga o més aviat esperant el primer client de la tarda. La casa fa olor de treball, de menjar fred.”

Èxit de la Supernit a la Biblioteca de Ripollet

Aquest passat divendres 25 de maig entre les 20.00 i les 21.00 hores, gairebé una quarantena de súpers s’han reunit a la Biblioteca de Ripollet amb l’objectiu d’alliberar la Nenúfar i la Matoll, les elfes de la família del Super3, de la Superbiblioteca on el malvat Sr. Pla les havia deixat tancades.

Després d’una hora investigant per la biblioteca, cercant dins de llibres, resolent enigmes, i  treballant en equip, els súpers han aconseguit esbrinar els dos darrers números que es necessitaven per obrir el cadenat de la Superbiblioteca, i així poder salvar a les elfes.

La Supernit ha estat una activitat organitzada per El Super3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per promoure la lectura entre el públic infantil. S’ha celebrat a més de 274 biblioteques públiques plenes, i prop de 15.000 súpers i les seves famílies han assistit a aquesta acció de territori i participació.

Ripolletres, aquest Maig “13 mesos per somiar” d’Alejandro Martín

Alejandro Martín es va animar a escriure un blog arrel de contraure una malaltia. Aquest projecte per compartir la seva experiència va rebre 1.500 visites. I de tant escriure sobre superació va voler demostrar-ho apuntant-se a una marató. Del blog el projecte va passar a llibre, els 13 mesos que pasa des de que comença el blog fins que acaba una marató.

Per si vols donar un cop d’ull el seu blog és: https://alejandroma.com/

El proper dilluns 21 de maig a les 19h l’Alejandro Martín visitarà la Biblioteca de Ripollet per fer-nos la presentació del llibre. Ja t’ho has apuntat a l’agenda?