Per Sant Jordi mireu les activitats de la biblioteca!!

Al 23 d’abril les roses i els llibres s’enduen el protagonisme del dia. Com a gran relacionada amb els segons, la biblioteca ofereix unes activitats que faran les delícies dels seus usuaris i usuàries.

Les activitats comencen el divendres 22 d’abril amb la Tercera Revetlla de Sant Jordi. A les 20.15 a la Sala Infantil, l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell amb la col·laboració de diverses entitats oferirà un espectacle de poesia, dansa i música anomenat Nits de música amb Lorca.

El dia estrella, dissabte 23 d’abril, la biblioteca organitza un parell d’activitats ben especials.

Per una part, coincidint amb l’homenatge a l’escriptor Ramon Llull en el 700 aniversari de la seva mort, es farà una lectura popular del Llibre de les Bèsties a partir de les 12.30 al davant del Centre Cultural. Aquest acte compta amb la participació dels alumnes de català de l’Oficina de Català, Oficina de Català, el grup juvenil d’Amics del Teatre, La Careta Teatre, l’Associació Societat Coral “El Vallès” i Alba, la Pintora de Somnis, la qual anirà immortalitzant la lectura amb les seves pintures.

 

 

D’altra banda, al mateix Centre Cultural però a la tarda, a les 18 hores, es farà l’entrega del tercer concurs de booktràilers Tu Recomanes. Prem REC 2016, on hi ha hagut una gran participació de booktràilers i videorecomanacions ripolletencs.rec

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *