Un Sant Jordi de descomptes i de recomanacions

 llibreries350Tal com mana la tradició, per Sant Jordi els enamorats es regalen roses i llibres. Com a gent vocacional que som, els bibliotecaris i bibliotecàries no podem deixar de cantar les excel·lències de fer-se el carnet de la biblioteca: És gratuït, és per sempre i, a més, pots gaudir de molts descomptes!!!

Per tant, fes un clic aquí i veuràs les llibreries de la província on podràs gaudir de descomptes per als obsequis d’aquesta persona especial o per a tu mateix / a.

Sant JordiA més a més, per afinar en la tria del llibre adequat i gaudir del plaer de la lectura, els bibliotecaris i les bibliotecàries t’oferim una sèrie de recomanacions a l’ Especial Sant Jordi de la Biblioteca Virtual. Per a que aquest 23 d’abril sigui inoblidable per a vosaltres i la gent que estimeu!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *