Vindràs dissabte 21 de maig a construir un tipi?

Un tipi és una tenda de campanya cònica, originalment feta de pells d’animals com el bisó o amb bastons de fusta. El tipi fou utilitzat pels poblats indígenes nòmades dels Estats Units. És a dir, els indis dels westerns que veiem per televisió i al cinema.tipi1

cats

El dissabte 21 de maig, aprofitant el bon temps, us convidem a realitzar el taller de construcció de tipis al nostre pati de l’olivera. Una bona ocasió per descalçar-se, col.locar-se les plomes i sentir-se com un autèntic indi aborígen. Aquesta activitat és a càrrec d’ ARQ Inventors, els quals han anat elaborant per introduir-nos al món de l’arquitectura de manera divertida. Recordeu que és una activitat adreçada a infants a partir de 3 anys i que cal inscripció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *