El fin del “Homo sovieticus” d’ Svetlana Aleksiévich

“Aquellos que vivieron en Chernobil son los supervivientes de la Tercera Guerra Mundial”. Així de rotunda es manifesta Svetlana Aleksiévich. La premi Nobel de literatura del 2015 dóna veu a la gent més castigada pel comunisme més ferotge de l’antiga Unió Soviètica.

La bibliotecael-fin-del-homo-sovieticus disposa de l’aplaudida novel·la El fin del “Homo sovieticus”, on Aleksiévich fa un extens repàs de la vida de milers de russos en un món susceptibles de devorar-los. Per a la gent que li agradi conèixer altres perspectives més enllà de la Història oficial, sense dubte El fin del “Homo sovieticus és la seva novel·la i Svetlana Aleksiévich, una escriptura digna de conèixer.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *