Novetats llibres de no ficció juny 2016

A les novetats de llibres de no ficció d’aquest juny a la biblioteca hi ha de tot un poc. Llibres que us ajudaran a muntar el vostre propi negoci, receptaris que us mostraran uns batuts boníssims, una manera molt peculiar d’explicar la ciència … un xic de cada cosa.

Les eines i les gestions imprescindibles per esdevenir un emprenedor d’èxit es descriuen a El ABC del autónomo de Luís Pardo Céspedes. Recordeu que amb Smooties. 60 recetas podreu gaudir de batuts de tota mena que aniran molt bé per combatre la intensa xafogor.

Aquest juny també aprofundirem en temes més seriosos … o potser no tant! Per exemple, a Ciència optimista la ciència és explicada per Josep M. Mainat, component de La Trinca, l’històric trio humorista … Es pot demanar res més per fer aquest tema més entretingut?

A La Cultura en tensió comprovarem que la cultura no és un objecte per ell mateix. Està en moviment continu i flueix constantment en el nostre dia a dia. Sis filòsofs ho expliquen molt bé en aquest magnífic llibre.

Finalment, tenim una obra que serà de gran utilitat per a la gent nouvinguda a l’Estat espanyol. Cultura en España és l’eina complementària per passar les proves de la nacionalitat espanyola i per assabentar-se de la cultura, la societat i tot allò que correspon a l’Estat espanyol.

Desitgem que pugueu gaudir d’aquestes novetats i en pugueu treure bon profit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *