Novetats destacades setembre 2016

Com ja us hem avançat a notícies aquest mes tenim més novetats. Destaquen:

La noia de la Pirelli

La extraordinària història de la noia que va acabar dirigint una indústria de guerra per atzar. La noia de la Pirelli és el relat de Roser Ferran, amb el seu càrrec de cinc fàbriques Pirelli obre la porta a personatges fascinants que ella va conèixer. Biografia que teixeix el fresc del segle que li va tocar viure. Una vida de modernitat, atzar, vertigen i voluntat de ferro.

cafe_obsesionCafe obsesion.  és un viatge des del gra a la tassa, un llibre amb el que pots aprendre a fer els cafès més emblemàtics pas a pas, doncs conté 100 receptes de café per a tots els gustos, des dels més innovadors als més clàssics. És una obra perfecta per preparar la millor tassa de cafè de qualsevol part del món a casa teva.

El libro de Twitter

Internet ens ha canviat les vides en molts aspectes i cada cop estem més connectats i actualitzats. Twitter és un protagonista destacat entre les aplicacions de missatgeria instantània i xarxes socials. Et perdràs els seus secrets?

Historia de l'Antiga roma

Descobreix una nova mirada de la història de Roma de la mà de l’experta Mary Bread. SPQR explora com Roma passà a controlar el territori de la península Ibèrica fins a Síria, com pensaven els romans i perquè encara aquesta història és important. Mites, psicologia, anècdotes, intrigues… t’ho deixaràs perdre?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *