Novetats de literatura no ficció octubre 2016

Et presentem les novetats en literatura no ficció d’aquest octubre 2016 a la Biblioteca de Ripollet:

YouTube para principiantes reflexiona sobre el mitjà de comunicación favorit del s.XXI. Una plataforma on milions de persones desenvolupen la seva creativitat. En aquest llibre Isaac Viana t’acompanyarà en el seu coneixement i consells per millorar les capacitats tècniques. Podeu veure la disponibilitat al catàleg.

Viatge al centre del musical explica la història de Dagoll Dagom i la seva aposta pel teatre musical i l’òpera còmica. Un llibre imprescindible pel Fons especial en Arts Escèniques que pots consultar a la nostra biblioteca. Podeu veure la disponibilitat al catàleg.

Las 15 plantas medicinales que arruinarían a las farmacéutiques, de Miriam Borovich, t’introdueix en la crítica a la industria farmacéutica així com dona eines per tornar als remeis naturals, escoltar el propi cos i ocupar-se de la salut de forma conscient. Un convit a conèixer plantes medicinals i de quina manera utilitzar el seu poder curatiu. Podeu veure la disponibilitat al catàleg.

Aguas detox és el llibre ideal per a les persones que vulguin millorar la seva hidratació diària. Hi trobaràs 30 receptes d’aigües detox, aigua convinada amb les teves fruites i plantes favorites, conseguint un sabor i aroma sorprenents. Begudes casolanes fàcils de preparar, econòmiques i per disfrutar a tot arreu. Podeu veure la disponibilitat al catàleg.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *