Agnès Martin-Lugand. El atelier de los deseos

Iris sempre ha tingut un desig: dedicar-se a la costura. El seu pares, però, pensen que un bon marit és millor i frustren la seva gran oportunitat. Després d’anys de letargia en una ciutat gris i en un matrimoni també gris, decideix viatjar a París, on és acceptada pel prestigiós atelier de Marthe, una llegenda al món de la moda que veu en ella un gran talent i es converteix en la seva mentora. Però el somni amenaça en convertir-se en malson quan apareix Gabriel, el protegit de la despòtica cap. Llavors Iris ja no només haurà de lluitar per construir-se una nova identitat. Consulta’l al catàleg.
Llegeix un fragment des d’aquest enllaçatelier-de-los-deseos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *