Andrew Michael Hurley. The loney (el retiro)

Quan les restes d’un nen són descobertes en un tram de l’ombrívola costa de Lancashire coneguda com the Loney, Smith es veu obligat a afrontar els terribles i misteriosos successos esdevinguts 40 anys enrere. La seva devota mare, catòlica exacerbada, va decidir trobar una cura per la discapacitat de Hanny, el seu germà gran. Així, la família peregrina fins a un antic santuari. Però no tots els vilatans rebran feliços als nous visitants. Quan els dos germans es relacionin amb una inquietant parella que viu a una casa propera, es veuran involucrats en una successió de pertorbadors ritus. Smith sent que és l’únic que coneix la veritat i que cal que la porti sobre les seves espatlles, sigui quin sigui el preu. Consulta’l al catàleg.
Llegeix un fragment en aquest enllaç.

the-lone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *