Ildefonso Falcones. Los herederos de la tierra

Barcelona, 1387. Les campanes de l’església de Santa María del Mar segueixen sonant al barri de la Ribera. Hugo Llor, fill d’un mariner mort, amb 12 anys treballa a les drassanes gràcies a un prohom de la ciutat, Arnau Estanyol. Però els seus somnis de convertir-se en constructor de vaixells es veuran truncats quan la despietada família Puig, enemiga del seu mentor, aprofiti la seva nova posició amb el nou rei i executi una venjança planejada durant anys. A partir d’aquest moment, la seva vida oscil·la entre la seva lleialtat a Bernat, amic i únic fill d’Arnau, i la necessitat de sobreviure en una ciutat injusta amb els pobres. Consulta’l al catàleg.
Llegeix un fragment en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *