Carla Montero. El invierno en tu rostro

A un poble de muntanya, els germanastres Lena i Guillén viuen una existència senzilla i tranquil·la. Estan molt units i no conceben la vida l’un sense l’altre. Però un succés inesperat els separa i amb els anys i la distancia el sentiment es converteix en amor juvenil alimentat per trobades esporàdiques i cartes. L’esclat de la Guerra Civil sorprèn a Lena a Oviedo i a Guillén a França, on, anguniós per Lena, inicia un viatge per reunir-se amb ella. Però la guerra els posa a prova: Lena és infermera voluntària al bàndol revoltat a una ciutat assetjada per les forces republicanes; Guillén forma part de les forces que escanyen la ciutat. Més tard, viuran de primera mà la Segona Guerra Mundial però seguiran en bàndols oposats. Com poden estimar-se quan les seves voluntats polítiques i les seves trajectòries vitals han pres camins tan diferents? Consulta’l al catàleg.
Llegeix un fragment al següent enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *