Stephen King. Quien pierde paga

John Rothstein és un autor de culte, creador del personatge de Jimmy Gold. Morris Bellamy està fora de si, tant pel fet que Rothstein ha deixat d’escriure com pel fet que en Gold s’ha venut per dedicar-se a la publicitat. Morris decideix matar a Rothstein i buidar la caixa forta per emportar-se els diners i especialment, els quaderns de notes d’una altra novel·la protagonitzada per Jimmy Gold. Morris ho amaga tot i al dia següent acaba a la presó per un altre crim. Dècades després, un noi, Pete Saubers, troba les notes i ell i la seva família són els que han de salvar en Bill Hodges, Holly Gibney i Jerome Robinson del trastornat Morris quan aquest surti de la presó. Consulta’l al catàleg.
Llegeix un fragment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *