A tots els qui heu vingut, de Marc Rosich

Dimarts 28 de març, a les 18.30h.

Club de lectura Llegir el teatre: A tots els qui heu vingut, de Marc Rosich

Fa un any que la senyora gran que viu en un pis ruïnós intenta refer-se de la mort del seu marit. L’únic que l’ajuda a tirar endavant són els discos de la Núria Feliu, que escolta sempre que pot, i una fotografia del difunt donant la mà a un antic President del Govern. Però ha deixat de cuinar les seves famoses magdalenes, i cada dia rep amb estoïcisme les obscenitats amb què l’home del carrer la insulta quan ella li deixa una propina en passar per davant seu anant cap al supermercat de la cantonada. Encara no sap, però, que l’expresident farà una confessió pública amb la qual trontollarà tot el món que l’envolta.A tots els que heu vingut

A càrrec de Mònica López i Jordi Rodríguez, d’Amics del Teatre.

A la Sala d’Actes de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *