(Re)inauguració Plaça Pere Quart Ripollet

Aquesta diada de Sant Jordi del 2017, Ripollet vol aprofitar per a fer un merescut reconeixement al personatge històric i literari que dóna nom a la Plaça Pere Quart. Per això se celebrarà un acte central en aquesta festivitat, amb la instal·lació d’una placa amb el seu nom i d’una escultura en 2D de l’escriptor a la plaça.

Un altre de les propostes que es voQUARTl dur a terme, és el muntatge de plaques a les jardineres de la plaça amb fragments i versos de les poesies de l’autor sabadellenc. La intenció és que la tria d’aquest textos es realitzi d’una forma dinàmica, participativa i cooperativa.

És per això que es convida a participar en la selecció d’aquests fragments als col·lectius més sensibilitzats amb el món de les lletres i la cultura al municipi, i a tota la ciutadania en general, ja que entre tots podem definir la construcció del nostre entorn i de la nostra ciutat.

Aquest dossier doncs, és un petit recull de poesies de Pere Quart que poden ser font d’inspiració per a la troballa de frases, versos i fragments que decorin aquestes jardineres de la plaça. També us encoratgem a llegir més poesies de Pere Quart i a cercar més inspiració entre els seus escrits.

Finalment, el dimecres 22 de març a les 18:30 es realitzarà una trobada a la biblioteca per a decidir conjuntament, els textos definitius que formaran part del muntatge.

Dossier Pere Quart

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *