Eva García Sáenz de Urturi. Los ritos del agua

Ana Belén Liaño, la primera novia de Kraken, apareix assassinada. Estava embarassada i va ser executada segons un ritual de fa 2600 anys: cremada, penjada i submergida a una olla de l’Edat del Bronze.
1992. Unai i tres dels seus millors amics treballen en la reconstrucció d’un poblat cantàbric. Allí coneixen a una enigmàtica dibuixant de còmics, a la qual els quatre consideren el seu primer amor.
2016. Kraken vol detenir a un assassí que imita el Ritus de l’Aigua en llocs sagrats del País Vasc i Cantabria. Les víctimes són persones que esperen un fill. La subcomissària Díaz de Salvatierra està embarassada, però sobre la paternitat hi ha un dubte de terribles conseqüències. Si Kraken és el pare, es convertirà en un més de la llista de amenaçats pels Ritus de l’Aigua. Consulta’l al catàleg.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *