Especial estiu

Des de la Biblioteca virtual han preparat les millors propostes perquè gaudeixis de l’estiu i les vacances. Tant si marxes com si et quedes, tens un munt de recursos per gaudir de l’estiu. Per als més inquiets tenim receptes estivals, propostes literàries, còmics, pel·lícules, músiques, festivals i concerts… Per als més viatgers, propostes per viure experiències inoblidables… Per als amants de la platja, consells per cuidar la salut mentre prenem el sol. Si aprofites l’estiu per treballar, trobaràs recursos per buscar feina i per formar-te. I per acabar, activitats per als més menuts i avantatges del carnet de biblioteques. Bones vacances!

Ventall_Estiu

Web: http://bibliotecavirtual.diba.cat/es/estiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *