On és la novel·la juvenil?

No trobes la novel·la juvenil al lloc de sempre? Doncs és que ara té un lloc dins a la biblioteca per a ella soleta, com ha de ser. I allà podràs mirar i remenar tant com vulguis les novel·les que t’agraden. I on és aquest lloc tant especial? Al costat del còmic perquè puguis escollir el tipus de lectura que més et vingui de gust quan et vingui de gust. I per cert, s’han ampliat les prestatgeries de còmic per fer més fàcil la cerca. Vine i comprova-ho tu mateix!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>