200 anys de la mort de Jane Austen

El 18 de juliol de 1817 va morir l’escriptora Jane Austen i des de llavors la seva fama no ha parat de créixer. No paren d’aparèixer estudis sobre la seva vida i la seva obra. I aprofitant l’aniversari de la seva mort, la BBC ha publicat una notícia sobre els primers escrits de l’autora, de quan ella tenia entre 11 i 17 anys que són molt més atrevits que les seves obres posteriors. Si en voleu saber més podeu clicar a l’enllaç El lado más atrevido de Jane Austen, la autora de “Orgullo y Prejuicio”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>