El cuc i la cuca

Aquest dissabte tornem a fer l’hora del conte pels més petits. Apunteu-vos ja, hi han places limitades!

Els més petits fem dissabte: Dissabte 14 d’octubre, a les 11.30h.

monmas_CucCucaEl Cuc i la cuca

Un bon matí de sol solet, de dins d’una poma vermella va néixer un cuc, verd, petit i escarransit, que va obrir la boca bocota i d’un queixalada –nyam! Se la va menjar i es va fer gran GRAN GRAN, fins convertir-se en  un centpeus.
A càrrec de Mon Mas.
A la Sala d’Actes. Per a infants fins a 4 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>