Cuina de tardor

Ja tenim aquí  la tar20171011_172416dor, època de guisats, melmelades i conserves. Per això us proposem una nova expo a la sala d’adults, Cuina de tardor, plena de receptes perfectes per aquest època de l’any, amb els productes típics d’aquesta temporada i plats de cullera que us faran revifar.

I com sabem que hi han molts caçadors de bolets entre vosaltres, també hi trobareu llibres que us ajudaran a conèixer les zones on cercar aquell bolet que tant us agrada o a descobrir noves especies delicioses.

I pels més petits trobareu a la pàgina Gènius tot el que podeu necessitar per gaudir de la tardor: cançons, festes, manualitats, màscares de Halloween, receptes de panallets…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *