L’Arxiu i la Biblioteca animen la ciutadania a donar el material generat al voltant de l’1-O

L’arxiu de l’Ajuntament de Ripollet s’ha adherit a les campanyes iniciades per l’Associació d’Arxivers de Catalunya i la Conselleria de Cultura per preservar i documentar les evidències generades al voltant de l’1 d’octubre, tant dels esdeveniments succeïts abans, durant i després d’aquesta data, per tal de garantir l’accés a la informació. Per aquest motiu, es demana la col·laboració dels veïns i veïnes per cedir els seus testimonis textuals, gràfics i audiovisuals, tant de naturalesa física com digital.

Les persones interessades s’ha d’adreçar a l’Arxiu Municipal els matins de dilluns a divendres amb cita prèvia (telf.  93 504 60 00 i correu: arxiumunicipal@ripollet.cat) o a les tardes i dissabte al matí a la Biblioteca Pública. Per més informació, cliqueu al següent enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *