El conte del dimecres 7 de novembre canvia de dia

En motiu de la vaga convocada el dia 8 de novembre el conte Les illes dels tresors canvia de data al divendres 10 de novembre a les 17.30 h. 

Les illes dels tresorscarles-alcoy
Contes d’amor i d’altres coses que passen en illes mediterrànies. Les illes sónllocs diferents. La gent de les illes no és com la resta de gent que no són d’illes, i els autèntics tresors estan amagats en les seves rondalles.

A càrrec de Carles Alcoy.
Per a infants a partir de 4 anys. A la Sala Infantil de la Biblioteca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>