Lletra a lletra fem municipi

El “Lletra a lletra fem municipi” és un projecte de la Diputació de Barcelona que s’està duent a terme a Ripollet i que pretén treballar diferents capacitats i habilitats, com l’expressió, la comunicació oral, la comprensió, la lectura i l’escriptura, entre altres.

Sota el títol “Som autors i autores locals” el projecte d’enguany cerca treballar entorn el municipi. Els participants cercaran informació a partir de diverses fonts sobre aspectes significatius del municipi i crearan la seva pròpia obra, compartint els aprenentatges realitzats amb la resta de la població.lletralletra

Si voleu participar us esperem el dijous 16 de novembre a les 17 hores a la biblioteca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *