Desig sota els oms

Club de lectura Llegir el teatre

Desig sota els oms, d’Eugene O’NeillDesig_sota_els_oms

Mentre la febre de l’or s’endu els joves cap a l’Oest, un vell granger del sud es manté aferrat a l’antic pedregar que ha aconseguit convertir en terra cultivable. Quan els seus tres fills descobreixin que l’ancià s’ha tornat a casar, amb una dona molt més jove, esclataran totes les tensions acumulades al llarg dels anys.

A càrrec de Mònica López, d’Amics del Teatre. Cal inscripció prèvia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>