Doblem en català

Recordeu que demà fem el taller Doblem en català a les 18.30 h .

Vols aprendre a doblar preses de pel·lícules, com poden ser clàssics del cinema, documentals o pel·lícules d’animació infantil? És Doblemuna activitat lúdica i divertida en la qual els participants al llarg d’una sessió de dues hores i mitja esdevenen dobladors de seqüències cinematogràfiques de pel·lícules de gèneres molt variats. Si tens un nivell bàsic de català apunta’t!

Pots inscriure’t prèviament a la Biblioteca o a l’Oficina de Català.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>