L’Itinerari lector dels infants: suport a la lectura en família

Dins el projeCartell Itinerari Lector2cte Lletra a lletra fem municipi, us oferim una xerrada d’allò més interessant, “L’Itinerari lector dels infants: suport a la lectura en família”.

Podreu conèixer un bon tast de la literatura infantil a partir d’una mostra de llibres destacats per a cada edat lectora, des dels primers anys de vida fins a l’adolescència, parlant de les capacitats lectores i els nivells lectors, els gustos i les preferències dels infants a cada edat. Es comentarà una recomanació de lectures que poden interessar als infants segons l’edat i el nivell lector de cadascú i es donaran pautes i recursos per fer una bona tria.

La sessió anirà a càrrec d’Anna Juan, col·laboradora del Grup de Recerca de literatura infantil i juvenil i educació literària de la Universitat Autònoma de Barcelona (GRETEL). Actualment és responsable de la seu catalana de la petita editorial Wonder Ponder, Filosofia visual per a nens.

Pares, mares, mestres i persones interessades en la literatura infantil no us ho perdeu.
Dijous 14 de desembre a les 18 h. a la Sala d’actes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *