Premi Nadal i Josep Pla 2018

Aquest cap de setmana es va celebrar a Barcelona la 74a edició del Premi Nadal i la 50a edició del Josep Pla de prosa en català premiats amb 18.000 i 6.000 €, respectivament.

El primer guardó ha recaigut en Alejandro Palomas per la seva obra “Un amor“, on l’escriptor recupera les vides dels protagonistes d'”Una mare'” i “Un gos” i explica com una mare és capaç de qualsevol cosa per assegurar la felicitat dels seus fills. Aquest autor llicenciat en filologia anglesa i màster en poesia pel New College de San Francisco va iniciar la seva carrera el 2002 amb “El tiempo del corazón” i compte amb una quinzena de títols en el seu currículum.

El Pla ha anat a parar en mans d’Antoni Bassas per la seva obra “Bon dia, són les vuit” on fa un repàs de les 14 temporades que va dirigir i presentar el programa “El matí de Catalunya Ràdio”. Bassas també ha publicat altres obres basades en la seva carrera a la ràdio com “El matí amb Raimon Panikkar”, les seves entrevistes amb el filòsof, i “A un pam de la glòria. 11 anys amb el Barça” sobre les retransmissions en català dels partits del club blaugrana que va realitzar amb Joaquim Maria Puyal.

alejandro_palomas_antoni_bassas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *