Josep Ll. Badal aquest juny a la Biblioteca de Ripollet

Aquest mes ens visita Josep Ll. Badal, l’autor ripolletenc més prolífic i més internacional fins avui en dia i, com no podia ser d’una altra manera, li dediquem una entrada al bloc com a Autor del mes de Juny!

I és que Josep Lluis no es talla per escriure poesia o prosa, per adults o per nens, en català o castellà, d’escrits íntims amb narracions plenes de fantasia. Pots trobar llibres amb les seves vivències personals d’infantesa i joventut pels carrers de Ripollet. Diguéssim que la passió per la literatura li ve de fa temps, va estudiar Filologia Catalana i és professor de Llengua i literatura. I no sols escriure, també ha fet de crític literari, traductor de poesia o part d’un grup d’explicadors de contes

I internacional perquè? Doncs us hem d’explicar que la seva obra ha estat traduïda al portuguès, al danès, al neerlandès, a l’ucraïnès i al xinès. Que es diu ràpid!! I amb dos premis!!! El 2012 el Premi Josep M. Folch i Torres i enguany el Premi Crítica d’Or a millor novel·la amb Les coses que realment han vist aquests ulls inexistents. Just el llibre que presentarà a la biblioteca

Que no el coneixies o et falta algun llibre per llegir? Podeu veure tots els llibres que tenim a la biblioteca clicant aquí

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *