Conversa amb l’autor J. L. Badal

Recordeu que avui dimecres 20 de juny, a les 19h. podeu gaudir de la conversa amb l’autor nascut a Ripollet J.L. Badal, sobre el seu llibre Les coses que realment han vist aquests ulls inexistents, guardonat amb el Premi Crítica Serra d’Or de Novel·la 2018, en el que desgrana alguns records de la seva infantesa.

“Hi ha una nit immensa i sense estructura. Però s’apostrofa amb el nostre cor. És mitja tarda, fa bon temps, el pare va arremangat. A fora borda un gos, els oms fressegen, l’aixeta del safareig degota. Se senten els cops del meu germà, feineja al taller del pati. La mare és a baix, atenent la botiga o més aviat esperant el primer client de la tarda. La casa fa olor de treball, de menjar fred.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *