La biblioteca de Ripollet participa al programa Balla’m un llibre

Dimecres 8 de maig, a les 20 h.

Espectacle

Balla’m un llibre

Balla’m un llibre és un cicle de coreografies curtes basades en textos literaris que es representen a Biblioteques públiques catalanes. Partint sempre del material literari, el projecte posa la base per apropar el llenguatge coreogràfic a tots els ciutadans i ciutadanes de les biblioteques d’arreu de Catalunya.

El Servei de Biblioteques del Departament de Cultura amb col·laboració amb l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i l’Institut Català de les Empreses Culturals selecciona vint i una biblioteques de tot el territori català per a participar en el projecte.

D’aquesta manera, la dansa entrarà a la biblioteca de Ripollet de la mà de la compañía cia. La Taimada amb l’espectacle Lo.Li.Ta basat en l’obra Lolita de Vladimir Nabokov. L’espectacle es representarà el proper dimecres 8 de maig.

Aquesta activitat forma part del programa de celebració del Dia internacional de la dansa a Ripollet. Més informació del projecte:

http://biblioteques.gencat.cat/ca/el-servei-de-biblioteques/linies-dactivitat/promocio_lectura_cultura/projectes/ballam-un-llibre/

Lo.Li.Ta, de la cia. La Taimada
a partir de Lolita de Vladimir Nabokov

Sinopsi

Lolita s’escriu amb tres síl·labes doloroses. Lolita, diminutiu de Dolores, es pronuncia amb dolorosa sensualitat i es tanca enèrgica i oclusivament. Un fonema és una imatge mental d’un so i els fonemes com els sons, estan mancats de significat. Lo.li.ta és una sonoritat amb capacitat d’imatge; innocència, objectualitat i degradació.

Fitxa artística

Idea i direcció: Olga Àlvarez
Codirecció: Jordi Cabestany
Conceptes visuals: La Taimada
Interpretació: Angie Mas.
Manipulació corporal: Jordi Cabestany
Música: Carlos Martorell
Vestuari: Blanca Ferré i La Taimada
Durada: 30 minuts
Públic: Adult.
Calendari: Biblioteca de Ripollet. 8 de maig, a les 20h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *