El misteri de la lluna: lot de llibres de la biblioteca

La Biblioteca de Ripollet disposa d’un lot de 30 exemplars del llibre El Misteri de la lluna el primer volum de la col·lecció Hopi escrit per l’autor nascut a Ripollet Josep Lluís Badal.
A principis de curs, els nens i nenes de tercer de l’escola Els Pinetons van venir a la biblioteca a buscar els llibres i la directora l’Elisabet Vázquez, els hi vas explicar qui era l’autor, que havia nascut al poble, i que havia escrit molts llibres.
Després de que tots els nens i nenes llegissin el llibre, el 15 de febrer el mateix escriptor Josep Lluís Badal ens persona va visitar les tres classes de tercer de l’escola Els Pinetons i va poder xerrar amb els infants que van fer-li un munt de preguntes.
Aquesta és la carta d’agraïment que ens han fet arribar a la biblioteca!

Carta per a la biblioteca

Us volem donar las gràcies per deixar-nos els Hopi. Vam convidar al Josep Lluis Badal  a la classe i ens va explicar com va escriure el llibre del Hopi.
També ens va explicar que el que veia al carrer ho apuntava a unes llibretes que sempre portava a tot arreu, eren unes llibretes petites. Després feia un esquema en un full gran i ho passava al ordinador. Llavors li enviava a la il·lustradora per fer els dibuixos. Zuzanna Celej  pinta amb aquarel·les en un paper gran que després l’editorial ho fa petit.
El Josep Lluis Badal ens va sembla molt divertit i simpàtic.

Classe de Neptú

Estem molt contentes de que hagin gaudit tant del llibre i hagin pogut conèixer a l’autor. I us recomanem tota la col·lecció de Hopi que és molt divertida i segur que us agradarà tant com als alumnes dels Pinetons!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *