Recomana i guanya!!

 

 

Si voleu guanyar un llibre de franc, aquesta és la vostra.

Requisits:

 • Carnet de la biblioteca
 • Deixar la vostra recomanació (presencialmente a la biblioteca o als comentaris que hi han al final de la notícia)
 • Màxim una recomanació per persona cada mes (entre el blog i la biblioteca).

Calendari de sortejos.

 • 1r data: 28 de novembre – guanyador: Alejandro Ponce
 • 2a data: 29 de desembre – guanyadora: Sonia Bordallo
 • 3r data: 28 de gener – guanyadora: Maria Muñoz
 • 4r data: 29 de febrer – guanyadora: Yasmin Aarabou
 • 5a data: 29 de març – guanyadora: Alba Ruiz Arenas
 • 6a data: 2 de maig – guanyador: Carlos Utrera Serrano
 • 7a data: 30 de maig – guanyador: Roger Vila Carrera
 • 8a data: 30 de juny – guanyadora: Conchita Serrano Gaya
 • 9a data: 30 d’agost – guanyadora: Andrea Gil
 • 10a data: 30 de setembre – guanyadora: Maria Muñoz
 • 11a data: 31 d’octubre…

MOLTA SORT!!


Últimes recomanacions:

 

 

No oblideu que els llibres recomanats estan esperant-vos a la Biblioteca

36 pensaments a “Recomana i guanya!!

 1. NURIA MESALLES NARANJO

  Us recomano un llibre de l’Alba Castellví, ” Educar sense cridar”, una manera d’educar als fills sense perdre les maneres, sense aixecar la veu, sense enfadar-nos posant el crit al cel, perque els fills puguin aprendre de nosaltres, i puguin regular la seva tensió en moments de contrarietat. Perque realment, ells aprenen del que fem i no pas del que del que diem que cal fer.

  PD: crec que la biblioteca no el te, podria ser una bona opició de compra.

  Gràcies.

 2. Biblioteca Autor de l'entrada

  Gràcies ROger i Alba per recomanar. Sempre és interessant veure els diversos punts de vista que hi han arreu del món sobre temes importants i, per desgràcia, oblidats.

 3. Roger

  Los Nuevos amos de la Tierra, escrit per Stefano Liberti.
  Un llibre molt interessant per qui vol quelcom mes que entreteniment, l’autor italià desprès de mes de tres anys de recerca i investigació ens parla de nous fenomens com el “Land Grabbing”, tot allò referent a l’aclaparament de terres per part de inversors i corporacions a l’africa, américa llatina.. amb la convivencia de les fràgils i molt cops interessades autoritats locals.
  Un llibre didàctic i interessant.

 4. Alba

  Us recomano el llibre “Malala. Mi historia”. És un llibre que des del principi et quativa i no només per la història de l’ella, sinò també per tot el context que l’envolta.
  Tot un llibre per disfrutar de la bona lectura per la tendresa, la naturalesa i la realitat que transmet alhora que aprens una altra cultura i “vius” de més a prop què passa a tants quilòmetres d’aquí.

 5. Biblioteca Autor de l'entrada

  Maria, gràcies per la recomanació. Demà farem el sorteig de gener on també participaràs. Sort!

  Aprofitem per recomanar: “Prisioneros en el paraíso” d’ Arto Paasilinna, novel·la divertida per passar una bona estona mentre penses que faries si fossis en la situació dels personatges.

 6. Maria Muñoz

  Us recomano el llibre ‘El vestido de novia’ de Pierre Lameitre. És un llibre de suspense que enganxa des del principi i us garantitzo que no us deixarà indiferent. És molt original. A mi em va agradar molt.

 7. Biblioteca Autor de l'entrada

  D’acord amb la poca imparcialitat d’alguns quan escriuen. Gràcies Roger, les valoracions negatives també són necessàries

 8. Roger

  Despres d’aquest pont, us parlaré d’una novetat de Novembre, vaig agafar el llibre de “El present perdut” de Ana María Moix.
  No puc mes que dir-vos que només he llegit poc mes d’una cinquantena de págines, i es que, aquest llibre que no deixa de ser un recull d’articles de l’autora al diari Público, no m´ha agradat gens.

  L’autora presenta un repàs dels fets que han anat succeint durant aquests anys convulsos socialment i econòmicament, el problema radica en que ho fa, desde un punt de vista poc imparcial, molt estigmatitzat, falta rigor i objectivitat en cada un dels temes tractats. Es nota sobremanera, el seu ideari, la seva simpatia cap un partit polític, es nota molt la linea editorial del diari…

  En definitiva, una desil·lusió, quan es tracta de llegir no ficció el que busco es coneixement, objectivitat i imparcialitat, no propaganda o ideari polític.

 9. Alejandro Ponce Hidalgo

  Jo vaig una mica cap als clàssics del segle XX, d’una qualitat i uns temes molt interessants. És una novel·la que té un títol i una temàtica no només actual sinó necessària de llegir i conèixer. És “Adiós a las armas” de Ernest Hemingway, un relat autobiogràfic d’un realisme aclaparador. Molt recomanable.
  Una abraçada enorme i que el gaudiu,
  Alejandro

 10. Roger

  Aquests dies i canviant de temàtica he llegit: – Economia sense corbata – de Ianis VAROUFAKIS
  El que fou ministre de economia grec ens dona la seva particular visió sobre alguns aspectes de l’economia, tot i que allunyat del meu pensament liberal, aporta al lector de manera molt entenedora histories passades que ens han portat on som, crec que tot i no coincidir en alguns aspectes es una lectura enriquidora i que recomano.

 11. Roger

  Gracies, anoto les recomanacions i faig una aportació nova.

  Novetat de principis d’aquest any, he llegit aquestes últimes setmanes: “Les escopinades dels escarabats…” de Andreu Martín.
  Una novel·la on s’entrellacen uns personatges molt ben ambientats (es nota que l’autor a parlat amb gent del gremi), policies, prostituta, periodista, i algún polític, os oferiran un entreteniment entorn de uns assassinats que es produeixen a la ciutat comtal. Molt actual i oportuna.

 12. Biblioteca Autor de l'entrada

  Gràcies Roger. Ja queda poc per començar el concurs-sorteig dirigit als recomanadors. Estigueu atents!!

  Veient que us agrada la novel·la negra, recomanem un parell de novetats que ens han arribat: “El Domador de leones” de Camilla Läckberg i “La Isla perdida” de Preston & Child.

 13. Roger

  Continuant amb la temática de novel.la negra, com a l’anterior recomanació, avui su proposo PUTA PASTA de Emilio Bayo. Molt amena, mereixedora del premi crims de tinta de RBA, s’entrellaçen una serie de personatges que les mou la cobdícia i les diners.
  Salut i lectura!

 14. Biblioteca Autor de l'entrada

  Gràcies per la recomanació. Estigueu atents a la tornada de les vacances. Començarem un concurs-sorteig pels que us agrada recomanar

 15. SandraB

  Us volia recomanar una novel·la de l’autora Ann Rossman, “La mujer del faro”. És policíaca i recorda a l’estil d’una altra autora escandinava com és Camilla Lackberg. Si t’agraden els secrets del passat lligats a assassinats i misteris del present, aquesta novel·la pot ser una bona opció.

 16. Biblioteca Autor de l'entrada

  Gràcies Roger per recomanar el llibre. Podeu trobar la novel·la en els prestatges de la biblioteca.

 17. Roger

  – El tant per cent, un llibre Molt recomanable en els temps que corren, on molts recordem els excesos comesos per alguns, el todo vale per enriquir-se. Tot en una trama d’intriga i entreteniment que ús enganxarà segur.

 18. Dani

  Recomano la peli de “Antes del anochecer”, la vaig agafar de la biblioteca, però abans mireu-vos les dues anteriors. Amor real vist amb el pas dels anys, a través de les trilogía.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *